TAEC
Image default
Gezondheid

Kom snel van je pijnklachten af door middel van dry needling fysiotherapie

Steeds meer mensen werken tegenwoordig thuis, maar hebben geen goede, ergonomische bureaustoelen of -tafels om op of aan te werken. Een gevolg daarvan is dat veel mensen een verkeerde en verkrampte houding aannemen tijdens het werken. Als het lichaam voor een langere tijd in een verkrampte houding zit, dan kunnen spierknopen ontstaan. Dit zijn pijnlijke verhardingen in de spiervezels die zonder hulp niet zomaar weg gaan. In dit geval is het verstandig om een afspraak te maken voor dry needling fysiotherapie. Je kunt dry needling fysiotherapie in Dordrecht volgen bij FysiCo Lopez Toorn; een ruime en moderne praktijk met veel ervaren en betrokken fysiotherapeuten. Zij zijn erop gebrand jou zo snel en zo goed mogelijk van je klachten af te helpen.

Wat je kunt verwachten van de behandelingen

Bij dry needling fysiotherapie worden er voorzichtig kleine accupunctuurnaaldjes in de spierknopen gestoken. Dit klinkt pijnlijk en dat zal het wellicht in het begin ook even zijn, omdat de spiervezels zich kort en heftig aanspannen als er een naald in komt. De spiervezels zullen zich echter ook weer snel ontspannen. Bij herhaling van deze behandeling zullen de spiervezels steeds losser worden en zal de verkramping en de bijkomende pijn gaan verdwijnen. Je merkt daarbij dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten.

Een fijne en betrokken praktijk

FysiCo Lopez Toorn is een fijne, moderne en betrokken praktijk, die een professioneel en persoonlijk behandelplan opstelt zodra je een intake bij hen hebt. Ze beschikken over de juiste materialen om jou zo goed mogelijk te behandelen. Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat de praktijk hele ruime openingstijden heeft waar je van kunt profiteren. Zo kun je er in het weekend terecht, maar ook in de ochtenduren en in de avond na het werk.

Vind de contactgegevens op de website

Ben je ervan overtuigd dat je baat gaat hebben bij dry needling fysiotherapie? Maak dan eenvoudig een afspraak via de contactgegevens op de website. Schroom ook niet om contact op te nemen met de praktijk als je nog vragen hebt over de behandeling.

https://www.fysicodordrecht.nl/