TAEC
Image default
Dienstverlening

My Home Office

My Home Office is een zeer uniek concept dat geweldige mogelijkheden biedt! Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt. Diverse bedrijven waren tijdens de coronacrisis verplicht thuis te werken en nog altijd zijn er veel mensen die hun werkzaamheden vanaf huis verrichten. Hierbij wordt het op de lange termijn vaak toch een behoefte om je huis wat meer in te richten op een manier dat thuiswerken prettig wordt. Hiervoor is My Home Office ontwikkeld. Dit concept zorgt ervoor dat je je eigen kantoorpand in je eigen tuin krijgt! Dit brengt talloze voordelen met zich mee.

 

My Home Office naar jouw wens!

Het kantoorpand wordt geplaatst in bijvoorbeeld je achtertuin. Een groot voordeel is dat je alle vrijheid hebt. Je kunt jouw kantoortje laten inrichten hoe je zelf wilt. Uiteraard zijn er bepaalde specifieke concepten waaruit je kunt kiezen, maar ook zelf kun je het zo gek maken als je wilt. In jouw vrijstaande kantoor kan bijvoorbeeld behalve je bureau ook een bed worden geplaatst, sanitair worden aangelegd en nog veel meer. De keuze is dus volledig aan jou!

 

Een optimale werksfeer, maar toch thuis

Iets dat dit concept uniek maakt is dat je de optimale werksfeer creëert, maar toch thuis bent. Bij het thuiswerken is de werksfeer vaak net niet 100%. Met jouw vrijstaande kantoor zorg je ervoor dat dit wel het geval is. Je hebt geen last van de drukte in huis, maar je bent wel op een steenworp afstand van je familie. Ook kun je er op deze manier voor zorgen dat je bijvoorbeeld geen last hebt van kleine kinderen of huisdieren!

 

Een snelle levering en financiële voordelen

Tot slot heeft dit concept een behoorlijk snelle levering. Jouw eigen vrijstaande kantoor is in de meeste gevallen binnen 4 tot 6 weken helemaal klaar en geplaatst. Dit gaat echter wel om model 1.0 en 2.0. Deze modellen zijn te bekijken via de website van My Home Office. Indien je iets heel anders wilt kan het zo zijn dat de levertijd toch varieert. Ook brengt My Home Office financieel fiscale voordelen met zich mee. Zo is het zakelijk gezien in veel gevallen ook een goede keuze.