TAEC
Image default
Bedrijven

Laat uw magazijnstellingen tijdig keuren

Organiseer uw magazijn

Elk groot bedrijf beschikt over een magazijn. In dit magazijn gaat het er vaak druk aan toe. Er worden namelijk constant goederen aangeleverd en afgehaald. Het is dan ook belangrijk dat uw magazijn efficiënt en logisch is opgebouwd. Zo vinden alle medewerkers makkelijk hun weg en verliezen ze geen tijd met het zoeken naar een bepaald product. Een goede organisatie is ook de enige manier om geen goederen kwijt te spelen.

Benut de ruimte optimaal

DPV Montage is een professionele onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het inrichten, herbouwen en keuren van magazijnen. Hun gecertificeerde medewerkers denken met u mee om tot de meest geschikte oplossing te komen. Ze hebben jarenlange ervaring en weten dan ook hoe ze een ruimte optimaal kunnen benutten. Bovendien verliezen ze de veiligheid tijdens het inrichten niet uit het oog, zodat u zich ook hier geen zorgen over hoeft te maken.

Verplichte keuring magazijnstelling

Een magazijn moet niet alleen goed ingericht zijn, elke magazijnstelling hoort ook verplicht gekeurd te worden. Voor een professionele keuring magazijnstellingen kan u ook bij DPV Montage terecht. Ze kennen de Arbo wetgeving door en door, waardoor ze uw stellingen dan ook eenvoudig jaarlijks kunnen keuren. Dankzij de vakkundige keuring magazijnstellingen van DPV Montage is de veiligheid van alle werknemers dan ook op elk moment verzekerd.

Dé specialist in magazijnopbouw

DPV Montage is dé specialist wat betreft magazijninrichting en magazijnopbouw. Ze zorgen voor een doelbewuste opbouw of herinrichting van uw magazijn. Bovendien zorgen ze ook voor een keuring magazijnstellingen, waardoor uw magazijn aan alle vooropgestelde richtlijnen voldoet. Dankzij het professionele werk en advies van DPV Montage zal uw bedrijf dan ook heel wat efficiënter en productiever georganiseerd zijn!

https://www.dpvmontage.nl/