TAEC
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: een allround led-expert

Dagelijks een goede sfeer is niet alleen thuis belangrijk. Ook op de werkplek hebben we een prettige ambiance nodig. Bij professionele werkplaatsverlichting, voelen we ons fijner en presteren we beter. Aan een optimale werksfeer kunt u als leidinggevende / eigenaar op allerlei manieren een positieve bijdrage leveren. Het begint al bij het aannemen van min of meer gelijkgestemden zodat er een optimaal groepsgevoel ontstaat. Door goed te luisteren naar uw mensen en in te spelen op hun behoeften en wensen creëert u loyaliteit. Daarnaast valt er op praktisch vlak veel te regelen. Denk aan comfortabele stoelen, de juiste temperatuur en goede verlichting. Laatstgenoemde wordt nogal eens onderschat. Led Design Holland weet daar alles van.

LDH is een expert op het gebied van ledlampen. Het team heeft voor bedrijven in uiteenlopende branches A-kwaliteit ledlampen ingekocht en ze op professionele wijze gemonteerd. Vaak gaat het om plafondlampen als inbouwspots, draai- en kantelspots, panelen, rails, plafonnières en design leds. Met het ophangen van wandlampen en vloerlampen heeft Led Design Holland ook veel ervaring. De werkwijze van LDH is in de volgende stappen onder te verdelen.

  1. Kennismaking met de klant en inspectie van de ruimtes waar de lampen komen te hangen.
  2. Het opstellen van een lichtplan met 3D animatie en aanvraag van EIA 2021.
  3. Overleg met de klant n.a.v. het plan.
  4. Eventuele aanvullingen / aanpassingen doorvoeren zodat een eindplan ontstaat.
  5. Het definitieve lichtplan inclusief factuur overhandigen aan de klant.
  6. Na akkoord van de klant: aanschaf en installatie van de ledlampen.

Er zijn in Nederland een aantal groothandels op het gebied van ledlampen. Led Design Holland doet regelmatig zaken met deze dealers. De contacten zijn goed en de prijzen zijn scherp. Dit alles werkt zeker in uw voordeel. 

Staat u op het punt om al uw lampen te vervangen door moderne leds en ziet u een samenwerking met Led Design Holland wel zitten? De LDH-klantenservicemedewerkers zitten voor u klaar om een eerste afspraak te maken. U kunt bellen met 076-8883300 of een mail sturen naar info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl