TAEC
Image default
Bedrijven

Wat houd fulfilment in?

Als u een eigen onderneming heeft waarbij u dagelijks pakketten moet bezorgen, dan weet u hoe belangrijk deze processen zijn en hoeveel tijd ze in beslag nemen. Het verwerken van orders noemt men ook wel fulfilment. Dit kunt u zelf doen, maar ook uitbesteden. Wanneer u dit zelf doet kan het voorkomen dat u veel tijd hieraan kwijt bent. Als uw bedrijf steeds meer groeit zullen er ook steeds meer orders binnekomen. Dit resulteert in minder tijd voor het fulfilment proces. Vaak verliezen ondernemers tijd voor hun webshop of productontwikkeling door het vervullen van fulfilment werkzaamheden. Er is nog altijd de mogelijkheid om het fulfilment proces uit te besteden. Wat uw keuze ook gaat zijn, het draait er nog steeds om dat uw klanten de orders volledig en op tijd thuis ontvangen. Benieuwd of fulfilment iets voor u is? Lees dan gerust verder voor verdere toelichting over het uitbesteden van fulfilment!

 

Wat kost fulfilment?

De kosten van fulfilment liggen wat verder dan alleen de verzendkosten en de verpakking. Bij fulfilment komt ook de kosten voor een opslagplaats, etiketten, opvulmiddelen, tijd en eventuele personeelskosten erbij kijken. Het is handig om hier rekening mee te houden als u zelf het fulfilment proces wilt uitvoeren. Al deze kosten zijn namelijk de gehele kostprijs om uw product bij uw klant te krijgen. Het totaalbedrag is de kostprijs van één webwinkelbestelling. Door dus eerst een financieel overzicht te houden kunt u gemakkelijker wijs brengen uit de kosten die u kwijt bent aan fulfilment. Door dit overzicht kunt u ook makkelijker bepalen of het verstandig is om dit zelf te doen of dit uit te besteden aan bijvoorbeeld fulfilment center Almere. Fulfilment center Almere is een van de grootste fulfilment ondernemingen van Nederland. Vaak kunt u in overleg kijken naar een prijs die toepasselijk is voor uw webshop.

 

Besparend op meer vlakken dan kosten

Het uitbesteden van fulfilment bied niet alleen besparing van kosten, maar ook tijd. De tijd die u dan over heeft kunt u weer in uw productontwikkeling, assortiment verbreden, klantenservice of dergelijke steken. Het geld dat u bespaard kunt u ook in uw onderneming investeren. Op deze manier blijft uw onderneming consistent groeien.

 

 

https://we-fulfil.nl/fulfilment-almere/