TAEC
Image default
Bedrijven

Leuke nieuwe voornemens

We kennen allemaal de voornemens wel, van afvallen, meer bewegen, stoppen met roken, geld sparen en minder piekeren. Het zijn van die voornemens die mensen vaak elk jaar weer doen. Daarbij gaat er vaak weer wat mis, zodat het jaar erop weer met hetzelfde voornemen wordt begonnen. Het kan zijn dat je de verkeerde methode hebt om het vol te houden. Het kan ook betekenen dat je gewoon het verkeerde voornemen hebt. Daarom hier eens wat verrassende leuke voornemens. Misschien zit er wel eentje bij, die jou meer motiveert dan de net benoemde voornemens.

Ga je immuunsysteem verbeteren

Er zijn natuurlijk nare en erge ziektes, die het leven moeilijker kunnen maken. Maar, datgene wat jij mogelijk wel kunt, is jouw immuunsysteem verbeteren. Er zijn een heleboel methoden om jouw immuunsysteem verbeteren. Wim Hof is een inmiddels bekende Nederlander die vanuit onder andere ademhalingstechnieken werkelijk zijn immuunsysteem kan beïnvloeden. Wil jij een beter immuunsysteem dan zou je dus een training bij hem kunnen volgen en zijn boek lezen.

Wordt een top domino speler

In plaats van domino kun je natuurlijk ook invullen: lego, dart of wat jij ook wil. Het leuke hiervan? Vaak merk je dat je ook bepaalde algemene vaardigheden moet verbeteren, als je een topspeler wil worden. Het geeft jou dus nieuwe uitdagingen. Het leuke van je ergens in onderdompelen, is dat je er vanzelf beter in wordt dan toen je begon.

Ga spelen

Het is leuk om iets te leren. Maar, eenvoudigweg spelen kan ook zorgen voor heel veel levensplezier. Denk aan simpele dingen: tafeltennis, dammen, risk, kaarten, enz. Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Als er wel iets is wat sommige volwassenen zijn vergeten, is hoe leuk het is om te spelen.

Het gevoel van te druk zijn, komt niet altijd van te veel dingen doen. Te weinig plezier en spelen is ook vaak een oorzaak van stress. Jammer, want plezier is heel belangrijk om de spanning van de boog te halen. Maak dus gerust van spelen, jouw nieuwe voornemen. Het zou zomaar eens een trend kunnen worden…

https://buteyko-limburg.nl/immuunsysteem-verbeteren/