TAEC
Image default
Bedrijven

Lockpick Skills

Het kunnen open kraken van een slot met behulp van lockpicks geeft echt een kick wanneer je het kan. Het is echt een hele bijzondere ervaring. Je hebt namelijk te maken met een gigantisch oud systeem dat het resultaat is van honderden jaren evolutie.

Wanneer je in staat bent om dit te verslaan dan geeft dit echt een kick!

Lockpick alleen je eigen sloten

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je alleen mag lockpicken op je eigen sloten. Het openen van andermans sloten met lockpicking is ten strengste verboden.

Het bezitten van een lockpick set is legaal, daarom zijn ze ook vollop te bestellen bij webwinkels als lockpickwebwinkel.nl

Maar je moet er wel rekening mee houden dat niet iedere agent zo begripvol zal zijn. Dat is natuurlijk ook logisch omdat het niet helemaal onschuldig is natuurlijk. Het is echt mogelijk om een slot open te breken met lockpicks. En dat weet de politie ook. Dus mocht je een keer in de nacht uitgaan of iets dergelijks. Pas dan op dat je niet je lockpick set bij je draagt. Dit kan verkeerd vallen en heel verdacht over komen.

Ik doe dit eigenlijk wel omdat ik in mijn portomonee een speciale lockpick set bij me draag die heel klein en licht is. Dit draag ik bij me voor noodsituaties. Maar ik ben me er wel altijd bewust van dat dit voor sommige mensen heel raar kan overkomen.

 

Slot open picken met lockpick

Om goed beveiligde sloten te openen met een lockpick set gaat in combinatie met veel ervaring. Zelfs ervaren lockpickers krijgen met hun uitgebreide lockpick set het slot niet in een paar seconden open. Een goed beveiligd slot heeft altijd minimaal 5 pinnen in het slot zitten. Het is lastig om deze pinnen te forceren. Dit komt omdat elke pin een andere hoogte heeft in het slot. Daarom zitten er op elke sleutel ook kartelvormige puntjes met verschillende hoogten.

http://lockpickwebwinkel.nl