TAEC
Image default
Bedrijven

Lotte Gras: vertrouwelijk coach Delft voor een constructief coachingstraject

Zet uzelf op de eerste plaats met een vertrouwelijk coach Delft

In de wereld van nu leven veel mensen snel en vluchtig. Heeft u er behoefte aan om even stil te staan en de automatische piloot uit te schakelen? Lotte Gras verzorgt coachingstrajecten in Delft die u helpen om uzelf weer op de eerste plek te zetten. Samen met u kan ze kijken hoe u uw gedrag, patronen en gewoontes kunt aanpassen, zodat u meer plezier en innerlijke rust ervaart en gemakkelijker uw doelen kunt bereiken. Lotte stelt u snel op uw gemak en heeft al veel mensen geholpen.

Coachingstraject in Delft

Lotte Gras zorgt er als coach in Delft voor dat u zich veilig voelt en geeft u de ruimte om rustig uw verhaal te doen. Zij biedt een goed luisterend oor en helpt u om te ontdekken wat het denkbeeldige muurtje is waar u tegenaan loopt. Als vertrouwelijk coach Delft helpt zij u om thuis te komen bij uzelf. Doordat zij de juiste vragen stelt, krijgt u meer inzicht in wie u bent en wat u wilt. Ook kan ze u de tools geven om meer vanuit uw lijf te leven, zodat u lekkerder in uw vel komt te zitten.

Meer inzicht en handvaten dankzij coaching Rijswijk

Wilt u Lotte inschakelen voor coaching Rijswijk? Zij kan dan degene zijn die u andere invalshoeken op uw problemen biedt. Uiteindelijk bent u zelf degene die veranderingen gaat aanbrengen in uw gedrag, maar zij kan de stok achter de deur zijn om dit echt te doen. Met de hulp van de tools die zij aanreikt bent u beter in staat om uw doel te behalen. Zo kan zij u bijvoorbeeld ondersteunen als u meer grip wilt krijgen op negatieve emoties of uw gewicht onder controle wilt krijgen.

Al veel cliënten hebben naar tevredenheid een traject gevolgd bij Lotte. Ontdek zelf haar manier van werken als vertrouwelijk coach Delft, die als prettig en constructief wordt ervaren!

https://www.lottegras.com/