TAEC
Image default
Electronica en Computers

Maak elk label met één professioneel apparaat

Zoekt u een eenvoudig, snel en tegelijkertijd geavanceerd apparaat om labels mee te printen? Dymo Store verkoopt online de beste apparaten met uitgebreide functies om professionele labels te printen. U kunt deze apparaten gebruiken op kantoor, maar bijvoorbeeld ook op de werkvloer in een fabriek of opslagruimte. Het is voor een bedrijf van belang dat producten, inventaris of bestellingen getraceerd kunnen worden in het systeem en op een geordende manier kunnen worden opgeslagen. Labels zijn hierbij onmisbaar. Dymo Store heeft zich gespecialiseerd in alle nodige functies die door de jaren heen essentieel zijn geworden bij het labelen binnen allerlei soorten bedrijven.

Een ‘straightforward’ of meer geavanceerd Dymo label apparaat?

Een Dymo LabelManager labelprinter voor op kantoor is een apparaat dat door middel van een transfer lint in de cassette een permanente tekst naar keuze tot stand brengt. Het label apparaat is verkrijgbaar in portable- of desktop-uitvoering. De typen met PC-aansluiting kunnen ook barcodes en zelfs afbeeldingen printen. Gebruik voor deze labelprinter onder meer D1 tape of Rhino tape met een zeer sterke kleeflaag. De tapes hebben een lange levensduur en zijn water-, warmte-, olie- en UV- bestendig. Zo zijn de labelprinters van Dymo Store en hun supplementen geschikt voor iedere kantoor, in iedere situatie. Kies voor de Dymo Labelmanager 160 als instapapparaat, dat eenvoudig te gebruiken is, of voor de meer geavanceerde modellen met meer lettertypes en vele printmogelijkheden. De Dymo LabelManager 500TS en 360D hebben onder meer deze laatstgenoemde functies.

Vind uw ideale label printer

Naast een label apparaat voor in de industrie of voor op kantoor, vindt u bij Dymo Store ook labelprinters voor in huis. Deze apparaten kunnen namelijk ook erg handig zijn tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of wanneer u iets opstuurt per post. De meer eenvoudige Dymo LetraTag of lettertang zijn hiervoor zeer geschikt. Elk apparaat heeft naast een ideaal gebruiksgemak uiteraard een handige gebruiksaanwijzing zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Met een Dymo label apparaat heeft u uw zaken snel op orde. 

https://www.dymostore.nl/