TAEC
Image default
Auto

Bestelbus leasen voor een korte periode

Als werkgever loopt je soms tegen het probleem aan dat je een bestelbus nodig hebt maar dat huren geen optie is. Een definitieve aanschaf gaat misschien net iets te ver, maar gelukkig is er tegenwoordig de mogelijkheid om te leasen voor een korte periode. Zo kun je een bestelbus leasen voor een bepaalde opdracht of voor als je tijdelijk een medewerker erbij hebt die je ook moet voorzien van vervoersmogelijkheden. Dan is het een ideale uitkomst om een bestelbus te leasen voor een paar weken of maanden. En dat zonder al te veel gedoe bij het regelen.

Flexibel volkswagen caddy leasen

Het leasen van auto’s is tegenwoordig heel flexibel en dat biedt dus de kans om een kortere periode gebruik te maken van een lease bestelbus bijvoorbeeld. Geschikt voor veel werkgevers en het past bij de wensen van vele werknemers. Daarnaast gelden alle voor- en nadelen van een bestelbus leasen ook bij deze kortere periode. Dat maakt geen verschil. Zo kun je er nog steeds vanuit gaan dat het onderhoud wordt geregeld en ben je vooraf op de hoogte van alle kosten, exclusief de benzinekosten. Die blijven op voorhand onvoorzien.

Spoed

Heb je hoge nood bij het gebruik van een bestelbus? Dan is het bij sommige leasedealers zelfs mogelijk om de auto met spoed te leveren, wat al mogelijk is binnen een paar uur. Geschikt voor werkgevers die onverwachts een bestelbus nodig hebben door uitval of een extra opdracht. En ook dan is het vaak nog mogelijk om alsnog de lease auto af te melden als het niet meer nodig is. Zoals eerder gezegd is het heel makkelijk om een bestelbus te leasen en zijn bedrijven daarbij erg flexibel. De voordelen van een lease auto, maar dan zonder jarenlang eraan vastzitten. Dat is mooi meegenomen voor vele werkgevers.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen