TAEC
Image default
Bedrijven

Maak jouw vakantie compleet met een bezoek aan Volendam!

Na een lange periode van thuisblijven, kijken we weer uit naar een weekend, midweek of dagje weg. Het liefst vliegen we naar verre vakantielanden. Maar een vakantie in eigen land is populairder dan ooit! En hoe leuk is het om je vakantie te organiseren in het wereldberoemde Volendam? Wij bespreken de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Een dagje Volendam

Bezoek meerdere plaatsen in Nederland om jouw vakantie tot een succes te maken. Iedere plaats heeft zijn eigen unieke karakter. En zo ook Volendam. Bekend van de Palingsound, de visserij en de klederdracht heeft Volendam nog veel meer te bieden. Ontdek Volendam met de leukste puzzeltocht langs de mooiste plekjes. Of stap aan boord van de rondvaartboot en bezoek het voormalige eiland Marken. Liever een gekker programma? Zing dan mee met de leukste Hollandse liedjes tijdens de karaoke in Volendam. Zien we je snel?

Weekendje weg

Ben je op zoek naar een locatie waar je een weekend kan verblijven? Ook dan is Volendam zeer geschikt. De altijd gezellige dijk is te leuk om na één dag weer te verlaten. En met meer dan 250 activiteiten van Volendam Events is er genoeg te doen. Ben je op zoek naar een geheel verzorgd programma? Bekijk dan onze weekendarrangementen in Volendam. Natuurlijk is het ook mogelijk om een uitje op maat aan te vragen. Mail info@volendamevents.com of bel met 0299 323217. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale weekendje weg.

Midweek

Natuurlijk is het ook mogelijk om een midweek in Volendam te verblijven. Met twee prachtige vakantieparken is het volop genieten in het pittoreske dorpje aan het Markermeer. Maar is er voor een hele week wel iets te doen in Volendam? Het antwoord is natuurlijk ja! Vanwege de gunstige ligging bezoek je makkelijk omliggende plaatsen. Denk hierbij aan Edam, Monnickendam, Marken, Amsterdam, Alkmaar, de Zaanse Schans en Hoorn. Wil je liever lekker zwemmen en ontspannen? Ook dat kan in Volendam bij recreatiepark het Slobbeland, het Marinastrandje of recreatiebad de Waterdam. Maar.. dat is nog niet alles! Volendam Events biedt meer dan 250 activiteiten en arrangementen aan in Volendam. Ben je op zoek naar een puzzeltocht, rondleiding, boottocht, escape room, diner game of spelprogramma? Wil je een geheel verzorgd uitje verspreid over meerdere dagen? Of wil je activiteiten en arrangementen met elkaar combineren? Niets is te gek! Volendam Events denkt graag mee over de invulling van jouw ultieme vakantie. Neem bij vragen contact op met: info@volendamevents.com of 0299 323217.

https://www.volendamevents.com/