TAEC
Image default
Woningen

Met 360 graden fotografie creëer je een virtuele bezichtiging voor elk pand

Neem je klanten mee door een woning met een virtuele interactieve tour via 360 graden fotografie. Met 360º onroerend goed fotografie kun je de belangrijkste kenmerken en verkooppunten van een pand markeren zonder de noodzaak om fysiek ter plaatse te zijn. Verbeter de reis van je klant met een boeiende virtuele en interactieve rondleiding die overal en op elk gewenst moment toegankelijk is.

360 graden fotografie vraagt om kwaliteit

360 graden fotografie is alleen effectief wanneer dit goed wordt uitgevoerd. Daarom vereist een virtuele tour ook professionele foto’s en een vaardige hand op het bewerken om hun volledige potentieel te maximaliseren.

Wanneer je online op zoek bent naar een woning, is er niets beter dan een virtuele rondleiding om de mening van je klanten om te draaien van “onbeslist” naar “laten we ervoor gaan”. Er zijn weinig beschrijvingen (of foto’s!) die zo veel vertrouwen wekken en zo veel verbinding met potentiële kopers bieden als 360 graden fotografie. Vanaf het moment dat een woning te koop wordt gezet, is betrokkenheid heel belangrijk. Video’s en 360 graden fotografie stimuleert die betrokkenheid honderdvoudig. Virtuele rondleidingen helpen geïnteresseerde kopers het gevoel te geven alsof ze door de ruimtes lopen. Dit maakt het voor hen des te makkelijker om zich levendig voor te stellen hoe het in levenden lijve in die ruimtes én de woning zal voelen.

Volledige controle

Dankzij 360 graden fotografie kan de kijker de volledige controle hebben. Wil je een bepaalde hoek van het huis verkennen, of het pad van de keuken naar de master bedroom bewandelen? Het kan allemaal heel eenvoudig. 360 graden fotografie beperkt de potentiële kopers niet tot het standpunt en de hoeken van de camera, zoals video’s doen. Samengesteld uit een verzameling van 360 graden foto’s die aan elkaar zijn gehecht bieden een uitgebreide tour van de ruimte.

Heb je een marmeren aanrechtblad of een kristallen kroonluchter die je wilt laten zien? 3D virtuele tours kunnen precies dat doen, met beschrijvingen en namen die meer informatie geven dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Snel de aandacht vangen

De aandacht van de kijker trekken kan binnen een seconde gebeuren, en interactieve media trekken de aandacht van mensen als geen ander. Niet alleen geeft 360 graden fotografie meer diepgaande informatie en context over een pand dan stilstaande beelden ooit zouden kunnen, maar ze zijn ook altijd en overal toegankelijk – waardoor het de perfecte tool is om geïnteresseerden rond te leiden door de ruimte. Dit is niet alleen een win-win situatie voor kopers, eigenaren en makelaars, maar als je een aannemer, ontwikkelaar of architect bent, profiteer je hier ook van. 360 graden fotografie is een geweldige aanvulling op het interactieve portfolio – en blijft bestaan lang nadat de woning is verkocht.

Goede en eerlijke informatie is erg belangrijk, en hoe meer kopers weten over een te koop staande woning, hoe waarschijnlijker het is dat ze sneller een aankoopbeslissing zullen nemen. Door de potentiële kopers de volledige controle te geven, kunnen zij zich zeker voelen bij hun beslissing en wordt een woning aantrekkelijker in de ogen van kopers. Interactieve media maken het ook gemakkelijker om online en via sociale media te delen, wat in deze generatie van millennial huizenkopers belangrijker is dan je misschien denkt. Gemak is het sleutelwoord, en de mogelijkheid om een woning die je overweegt naadloos te delen met andere mensen zorgt voor een goede vangst.