TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Met hulp van Gelijk Geslaagd heb je binnen 1 dag je CBR theoriecertificaat op zak

Moet jij je motor theoriecertificaat nog even halen voordat je mag gaan afrijden en je motorrijbewijs kunt halen? Vind je het best pittig om alle theorie zelf in je hoofd te krijgen of heb je een drukke baan dus niet zo heel erg veel tijd om te leren? Wij hebben de oplossing! Volg de theoriecursus motor van Gelijk Geslaagd, tijdens de cursus leer je in 1 dag de theorie aan en je kan dezelfde dag al je examen bij het CBR afleggen.

Unieke manier van lesgeven

Onze motortheoriecursus werkt onwijs goed. Dit komt door onze unieke manier van lesgeven. Wij leren jou de theorie niet aan uit boeken, er komt tijdens onze cursus niet één boek aan te pas. Hoe leren we je de theorie dan goed aan? Door klassikaal les van een uitstekend opgeleide en ervaren docent. De docent weet alles over de theorie, ook waar de lastige punten en struikelblokken zitten. Ook kan hij je precies vertellen bij welke vragen je extra moet opletten, wat de zogenaamde ‘instink’ vragen zijn.

Samen met de andere cursisten volg je de les van de docent. Alle theorie wordt vakkundig aan je uitgelegd en aangeleerd. Voor de moeilijke theorie heeft de docent zelfs handige trucjes, ezelsbruggetjes en tips paraat waardoor je deze niet meer zult vergeten.

Als alle theorie besproken is laat de docent je oefenen met onze oefenexamens. De oefenexamens zijn hetzelfde opgezet als de examens bij het CBR. De perfecte voorbereiding dus, want het soort vragen en de vraagstellingen komen je straks bij het echte examen zeer bekend voor.

Na de heerlijke lunch die je van ons aangeboden krijgt vertrekken we, na een korte herhaling van de lesstof, met zijn allen naar het CBR. Doe je best, denk aan de ezelsbruggetjes en tips en blijf rustig. Alle theorie zit vers in je hoofd dus we weten zeker dat je het kan! Na het examen krijg je meteen de uitslag. Gefeliciteerd, je kan een feestje vieren met je theoriecertificaat op zak!

Wij laten iedereen slagen

Schrijf je ook snel in voor de dagcursus motor theorie, dagcursus auto theorie of tweedaagse cursus scooter theorie. Bij Gelijk Geslaagd zorgen wij ervoor dat iedereen zo snel mogelijk met zijn voertuig de weg op kan en kan gaan genieten!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/