TAEC
Image default
Bedrijven

Meubels kopen bij Meubelleeuw.nl

Als je prima woont, maar geen lach op je gezicht krijgt wanneer je thuiskomt, dan moet er wat veranderen in huis. Jij verdient het om een thuisgevoel te krijgen in je eigen huis. Het is belangrijk om dat gevoel tenminste in een aantal elementen van je woninginrichting te krijgen. Daarvoor moet je kunnen kiezen. Variaties in modellen, kleuren en materiaalsoorten kun je op heel veel plaatsen vinden, maar slechts sommigen staan open voor persoonlijke inbreng in het ontwerp. Bij Meubelleeuw vind je hoogwaardige meubels die lokaal geproduceerd zijn en persoonlijk gemaakt kunnen worden.

 

Uniek bedrijfsconcept

Meubelleeuw heeft bewust gekozen voor het zelf fabriceren van interieur van hoge kwaliteit. Door lokaal te produceren wordt bijgedragen aan de Nederlandse economie. Als ze de beste prijs bieden kan dat alleen als ze slimmer te werk gaan. Combineer dat het persoonlijk maken van interieur, servicegerichtheid bieden en korte doorlooptijden, en je krijgt als resultaat een uniek bedrijfsconcept waar je als consument volledig aan je trekken kunt komen met de inrichting van je woning.

 

Kwaliteit en gemak

De lokale meubelwinkel of verderop gelegen woonboulevard heeft het nakijken als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Meubelleeuw is veel goedkoper. Dat is realistisch, omdat de koper rechtstreeks inkoopt bij de fabrikant van de meubels. Alle tussenhandelaren en hun transporteurs vallen daarmee weg. Het voornemen van Meubelleeuw is ook om het voor elke koper zo makkelijk mogelijk te maken. De transporteur zorgt ervoor dat elke meubel volledig in elkaar wordt gezet, dus geen gedoe met vervoer regelen, transporteren, sjouwen en in elkaar zetten. Alle rommel en eventueel overbodig interieur wordt ook meteen netjes opgeruimd en afgevoerd. Er wordt achter schermen keihard gewerkt om elke bestelling vlot af te handelen, zodat de klant niet te lang hoeft te wachten.