TAEC
Image default
Bedrijven

Mijn droomhorloge gevonden

Al langere tijd was ik op zoek naar een nieuw horloge, maar wel eentje die bij mij paste. Ik was op internet diverse horloges tegengekomen, totdat ik erachter kwam dat er ook houten horloges bestaan. Dit unieke horloge sprak mij gelijk aan, aangezien ik ook een grote natuurliefhebber ben. Mijn ideale horloge heb ik gevonden bij Time For Nature. Deze geweldige onderneming heeft niet alleen dameshorloges, maar ook houten herenhorloges en andere trendy producten, zoals alpaca knuffels en sjaals en metalen siervogels.

Waarom Time For Nature?

Toen ik een foto van een houten horloge op internet tegenkwam, was ik helemaal verkocht. Ik moest een dergelijk horloge hebben. Uniek en tegelijkertijd sierlijk. De horloges van Time For Nature spraken mij aan omdat deze gemaakt zijn van 100% herbruikbaar FSC hout. Dit milieuvriendelijke bedrijf verwerkt het hout met grote zorg in de horloges en maakt gebruik van een Italiaans uurwerk. Het resultaat is een prachtig houten horloge.

Zoek jij ook een uniek horloge dat karakter uitstraalt en ook nog eens milieuvriendelijk is? Bestel jouw houten horloge dan bij Time For Nature. Je ontvangt maar liefst 24 maanden garantie.

https://timefornature.nl