TAEC
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring bij een echopraktijk in Leiderdorp

Niet kunnen wachten om mijn kindje te zien

Ik ben 26 weken zwanger en heb vorige week voor de tweede keer een pretecho laten maken bij een echopraktijk in Leiderdorp. De eerste keer heb ik daar een echo laten maken voor de geslachtsbepaling. Deze keer heb ik een 4D echo laten maken, want er werd mij aangeraden dit te doen wanneer ik tussen de 24 weken en 28 weken zwanger was.

4D echo: wat is dat precies?

Je vraagt je nu misschien af wat er zo bijzonder is aan een 4D echo, dat vroeg ik me eerst ook af. Het leuke aan een 4D echo is dat je jouw baby echt even goed kan bekijken. Het zijn bewegende beelden waarbij je jouw kindje live kan zien. Je ziet vormen en gelaatsuitdrukkingen, waardoor je een mooi beeld krijgt van hoe jouw kindje eruit ziet. Mijn man en ik zagen onze baby bijvoorbeeld glimlachen, dat was zo leuk om te zien!

Een pretecho wanneer je maar wilt

De pretecho’s bij de echopraktijk in Leiderdorp zijn erg betaalbaar, waardoor het makkelijker wordt om je kindje wat vaker te zien. Zelf hebben wij gekozen voor twee pretecho’s, omdat we natuurlijk ook naar de standaard medische echo’s in het ziekenhuis gaan. Maar je kan helemaal zelf kiezen hoe en wanneer je een echo wilt laten maken. Wat ook heel leuk is, is dat we de bewegende beelden mee naar huis kregen op een USB-stick bij de echopraktijk in Leiderdorp. Zo kon ik de echo ook thuis aan mijn familie en vrienden laten zien.

Een echte aanrader

Echopraktijk Liva in Leiderdorp is een echte aanrader! De verloskundigen daar zijn professioneel en heel vriendelijk. En een groot voordeel is dat wanneer het kindje niet goed te zien was op de echo (bijvoorbeeld door zijn/haar ligging), je gratis terug mag komen voor een nieuwe poging.

https://www.echopraktijkliva.nl/echopraktijk-leiderdorp