TAEC
Image default
Aanbiedingen

Moa A016C review

Met de moa a016c maak je jouw kamer een stuk koeler! De moa a016c zorgt ervoor dat je met jouw mobiele airco zonder slang een rustige kamer hebt. Dit apparaat heeft WiFi. Ook zit er een koelvermogen van 9000 BTU op. Hierdoor heb je een goed apparaat, voor een prima prijs. Want dit apparaat kost momenteel bij Bol.com nog geen 300 euro. Dan heb je echt een van de beste apparaten van 2020!

Moa A016C kopen? Dit is onze review:

De functies van de Moa A016C zijn veelzijdig. Je maakt gebruik van een gratis app om het apparaat te bedienen. Vervolgens kun je gebruik maken van de vele functies. Denk aan het thermostaat. Deze is ingebouwd. Hiermee kun je zelf instellen wat de temperatuur is.

De beste mobiele airco van 2020 is deze Moa. Het is geen airco zonder slang, maar een met afvoerslang. Gelukkig wordt deze erbij geleverd. Ook zit er een raamafdichtingskit bij. Zo weet je zeker dat je geen warme lucht meer naar binnen laat stromen. Het aansluiten gaat gemakkelijk. En vergeet niet dat je een raam in de buurt van een stopcontact nodig hebt. Het snoer is vaak minder dan 2 meter lang. 

Moa A016C vs Dyson AM07

De Moa A016C vergeleken met een Dyson AM07 is een totaal andere vergelijking. Toch denken veel mensen nog dat een Dyson airco hetzelfde is als een mobiele airco. Dit is niet zo. Het verschil tussen de Moa A016C en de Dyson AM07 is dat de Dyson een ventilator is. De Moa A016C is een verrijdbare airco. Zo koel je met de Moa de kamer tot wel 10 graden naar beneden af. De Dyson kan de kamer maar tot 3 graden koelen. Maar waarom kies je dan soms toch voor een Dyson?

Waarom kiezen voor de Dyson AM07

Natuurlijk is het design een meespelende factor. Zonder een goed design, ben je nergens. Zeker niet wanneer de Moa écht niet zo knap is. En al helemaal niet vergeleken met een Dyson ventilator!

Ook kun je denken aan het reinigen van de lucht. De Dyson kan namelijk ook de lucht reinigen. Het is een torenventilator met reinigingsfunctie. Ook zit er een iosinatiefunctie op. Hiermee zorg je ervoor dat de luchtvochtigheid in de kamer op peil blijft. 

Conclusie

De conclusie van de Moa A016C review is dat het een topklasse mobiele airco met WiFi is. Hij scoort een 8 uit 10. Gebaseerd op prijs/kwaliteit verhouding. Niet op reviews, want die zijn er nog niet. Ben jij de eerste?