TAEC
Image default
Bedrijven

Myron Koops ‘nieuwe’ vriendin Enzo Knol

Enzo Knol kennen we allemaal wel, de 27-jarige vlogger heeft maar liefst 2,5 miljoen YouTube abonnees. Hiermee is hij de meeste succesvolle Nederlandstalige vlogger. Zijn vorige vriendin hebben we al vaker gezien in zijn video’s, namelijk Dee van der Zeeuw. Maar sinds een tijdje heeft Enzo een nieuwe vlam, namelijk: Myron Knoops. Ze hebben laatst in een Q&A-vlog bekend gemaakt dat ze een koppel zijn.

 

Wie is Myron Koops?

Myron Koops is geboren in Stadskanaal en groeide op in Borger. Ze was vroeger een professionele schaatser en wielrenner, maar door blessures en de ziekte van Pfeiffer in haar jeugd is ze niet doorgebroken.  Ze heeft aan de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Communicatie gevolgd, daarna heeft ze een cursus gevolgd als Personal Trainer. Vanaf 2016 heeft ze een eigen bedrijf, Myronline, waarbij ze zich richt op het creëren van online content voor verschillende bedrijven. Enzo Knol en Myron Koops hebben elkaar in november 2019 leren kennen, zij gaf hem schaatslessen. Een jaar later hebben ze bekend gemaakt dat ze een koppel zijn.

 

Rollercoaster van relatie

Wie de vlogs kijkt van Enzo Knol kan zien dat Myron Koops en Enzo allemaal te gekke activiteiten ondernemen. Dit gaat natuurlijk ook erg makkelijk als je een vriendje hebt die meer dan 2 miljoen euro verdiend met alleen zijn YouTube-kanaal. Daarbij zijn de sponsordeals nog niet meegeteld. Zelf is Myron niet zo van de sociale media. Je kan haar alleen zien op de mooie Instagram foto’s van Enzo. Haar eigen account is helaas privé.

https://nieuwsbeest.nl/wie-is-myron-koops/