TAEC
Image default
Tuin en buitenleven

Oneindig veel mogelijkheden met tuinhuizen van Douglas hout

Iedereen heeft een ander beeld bij het concept ‘tuinhuis’. Voor de een is het een plek om tuingereedschap en de fietsen in op te bergen, voor een ander is het een ontspanningsplek of kantoorruimte. Je kunt een tuinhuis prominent in je tuin aanwezig laten zijn of het meer op laten gaan in de rest van je tuininrichting. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het scala aan mogelijkheden wat bouwmaterialen betreft.

Inspiratie opdoen bij je lokale houthandel

Voordat je begint met klussen is het wel zo fijn om te weten wat je precies gaat bouwen. Op internet kun je al flink wat inspiratie opdoen maar het is nog beter om verschillende voorbeelden van dichtbij te bekijken. Bij een lokale houthandel in Roosendaal kun je verschillende opgebouwde tuinhuizen van Douglas hout en andere materialen bekijken. En als je zelf al een idee hebt van het soort tuinhuis dat je wilt, kun je om advies vragen en je ideeën doorspreken met een professional.

Heb je twee linkerhanden of simpelweg geen zin om geen tijd om het zelf te doen? Geef dan liever het hele werk uit handen. Laat je Douglas hout in Roosendaal bezorgen en schakel een montageservice in die de opbouw voor je regelt. Zo geniet je extra snel van je nieuwe buitenruimte!

Waarom kies je voor een tuinhuis van Douglas hout en wat zijn de alternatieven?

Zeker wanneer je voor een tuinhuisje met veranda kiest is het aan te raden om deze te beitsen of om alvast geïmpregneerd hout te kopen. Een veranda wordt meer blootgesteld aan de elementen en omdat het een groot vlak betreft kan er makkelijker water op blijven liggen dat de duurzaamheid van het hout aantast. Kies je voor geïmpregneerd hout, dan is Grenen een uitstekend alternatief voor Douglas.