TAEC
Image default
Zorg

Net zoals volwassenen, hebben kinderen ondersteuning nodig

Net zoals volwassenen, hebben kinderen ondersteuning nodig.

Je hebt het eens meegemaakt, problemen. Niet problemen zoals geldproblemen, of dat iemand je tegen zit, maar als er iets in je dwars zit. Denk aan het niet lekker voelen, of een probleem ontdekt te hebben. Kinderen hebben dit ook, maar op een andere manier. Ze laten het niet vaak zien, maar kinderen hebben al op vroege leeftijd veel met hun emoties te maken. Hierbij kan ondersteuning handig zijn, maar zou je dat zelf geven? Een kindercoach zoals eenkindercoach Nieuwegein of een docent? Ik ga je proberen te helpen, dus lees verder, en als je meer problemen heb raad ik je aan om het onderwerp op te zoeken.

 

Ondersteuning van school, en coaches

Een kindercoach in Nederland zoals een kindercoach Nieuwegein is een van je keuzes, maar welke zijn er nog meer? In principe moet je nadenken: Wie snapt kinderen goed? Wie werkt met ze elke dag en wie vindt het niet erg om rond ze te zijn? Wat dacht je van school? Hoewel dit dan bijzonder is, kunnen ze goed je kind in de gaten houden. Een coach zoals eerder genoemd kan helpen met de groei, en het duidelijk maken aan het kind wat wat is en hun emoties te laten snappen. Er zijn veel meer soorten mensen, maar dan zitten we hier de hele dag!

 

Hoe geef jij de beste ondersteuning?

Misschien wil je voor nu simpel beginnen voordat je hele plannen maakt: Ondersteuning vanuit jezelf naar je kind. Hoe verzorg je dat? Het is belangrijk om vaak contact te hebben met je kind, praat met ze over van alles wat jij denkt dat ze leuk zouden vinden. Laat ze hun zelf zijn en als er problemen zijn: Vraag het erover in een kalme stem, beoordeel ze niet en moedig ze aan als ze iets goed doen. Misschien wil je toch iets anders, of wil je liever het door een professional laten doen. Zo raad ik je een kindercoach zeker aan!

https://coachpraktijkgroei.nl