TAEC
Image default
Bedrijven

Onaangename geurtjes in je auto

Voor veel mensen is hun auto een van de meest kostbare bezittingen. Logischerwijs wil je zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van je auto en je auto in een zo’n goed mogelijke staat houden. Als je veelvoudig gebruik maakt van je auto kan het wel eens zo zijn dat er onaangename geurtjes gaan ontstaan in je auto. Het is dan ook logisch dat je dit graag zo snel mogelijk wilt oplossen.

Gooi alle rotzooi weg

Als je veel in je auto rijd is het logisch dat er ook veel rotzooi of afval in je auto ligt. Eten en drinken is nodig als je lang onderweg bent en dat brengt afval met zicht mee. Langdurig afval bewaren in je auto kan voor nare geuren zorgen. Een goede eerste stap bij het verwijderen van nare geurtjes is dan ook het weggooien van al het afval in de auto. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat er geen geurtjes meer van het afval kunnen afkomen.ihi

Verwijder schimmel in auto

Schimmel in je auto kan voor een erg onaangename geur zorgen. Zodra  je schimmel in auto hebt is het erg lastig om dit zelf te verwijderen. De oorzaken van schimmel in je auto is meestal vocht in de auto. Vocht in je auto kan veroorzaakt worden door een lek waardoor er regen in je auto kan komen. Ook kan er vocht in je auto komen doordat je bijvoorbeeld drinken laat vallen of door met je natte kleren in de auto te zitten. Schimmel in auto kun je het beste professioneel laten verwijderen. De geur is namelijk moeilijk te bestrijden en vergt een extra diepe reiniging van de auto.

https://www.washandcare.nl/auto-reinigen/schimmel-reinigen-auto/