TAEC
Image default
Bedrijven

Macropack: uw ideale partner als u betrouwbare co packers Nederland zoekt

Een van de grootste co packers Nederland: Macropack

Bij het verpakken van food en non-food gaat productveiligheid boven alles. Zoekt u een betrouwbare, flexibile co-packer in Nederland? Macropack B.V. draagt met zijn verpakkingen bij aan de kwaliteit van uw product. Door slimme, hoogwaardige materialen te gebruiken, wordt bijvoorbeeld de houdbaarheid van het product vergroot. Dit verpakkingsbedrijf beschikt over een FSSC 22000-certificaat en heeft een SKAL-certificaat voor het afvullen van biologische artikelen.

Co-packers voor Nederland en buitenland

Macropack uit Harderwijk is een van de bekendste co packers Nederland. Dit bedrijf heeft een grote variëteit in verpakkingen en kan het hele verpakkingsproces voor u verzorgen. Van doypack tot voorgevormde zak en van stickpack tot sachet, uw artikelen worden altijd in de door u gewenste vorm verpakt. Macropack is in staat om verpakkingen gescheiden af te vullen in verband met allergenen. Zo worden pindavrije producten in een aparte ruimte verpakt. Ook voor de verpakking van buitenlandse producten kunt u bij deze organisatie terecht, in de Nederlandse taal of in vreemde talen.

Expert in het loonverpakken van levensmiddelen

Heeft u verpakkingen nodig voor levensmiddelen, zoetwaren of zuidvruchten? Macropack neemt u het loonverpakken van voedingsmiddelen in vaste, vloeibare of poedervorm graag uit handen. Deze food packaging company heeft voor elk product de juiste verpakkingsvorm en verpakkingen waarmee u zich kunt onderscheiden. Ook granulaten, tabletten en pastilles verpakt deze loonverpakker vanaf 10.000 stuks helemaal naar uw wens. Terwijl u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit, geniet u ook nog eens van snelle levertijden.

Macropack werkt niet alleen met hoogwaardige verpakkingsmaterialen die aan alle eisen voldoen. Ook de medewerkers vullen uw artikelen op professionele wijze af en zijn binnen het bedrijf opgeleid door een kwaliteitsmedewerker. Wilt u zaken doen met een van de bekendste co-packers in Nederland? Maak dan kennis met de diverse verpakkingslijnen van Macropack, die steeds zijn verbeterd en gemoderniseerd!

https://www.macropack.nl/