TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Op weg naar elektrische toekomst

De vijfde generatie MINI trapt af met de MINI 3-deurs. De nieuwste versie van het icoon ondergaat nu dynamische rijtests in het winterse landschap van Lapland.

De nieuwe MINI 3-deurs houdt vast aan het concept van stedelijk Go-Kart feeling, dat al meer dan zestig jaar succesvol is. In de toekomst wordt dit concept nog puristischer en duurzamer. Elektrificatie biedt de kans om fundamenteel anders over zaken na te denken en nieuwe uitgangspunten te creëren voor de voor MINI typerende combinatie van stijl, aandacht voor detail, traditie en passie voor innovatie. Het design van de nieuwe MINI verwijst naar zijn unieke historie, maakt gebruik van de nieuwste technologie en roept maximale emoties op.

De inspirerende rijeigenschappen van de nieuwe MINI 3-deurs worden bij de wintertests in Arjeplog verfijnd. Met iedere ronde over sneeuw en ijs kunnen de ingenieurs de spontane vermogensafgifte van de elektromotor, de controlesystemen voor optimale grip, het bochtgedrag, het onderstel, de demping en het karakter van besturing en remmen nauwkeurig afstemmen. De geïntegreerde vierwielaandrijving en chassissystemen zorgen voor een algemene harmonie. Daarmee biedt de productieversie straks de voor MINI typerende balans tussen Go-Kart feeling en rijcomfort.

In maart 2022 wordt het aanbod voor de MINI 3-Deurs, MINI Electric, MINI 5-Deurs en de MINI Cabrio uitgebreid met de MINI Resolute Edition. Exclusieve designkenmerken en een luxe uitrusting zorgen voor een onmiskenbaar charisma. Met de MINI Resolute Edition brengt MINI het Go-Kart gevoel, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl naar een nieuw niveau.

Aantrekkelijke designkenmerken en kleurencombinaties.
Het exclusieve design en het uitrustingsniveau van de MINI Resolute Edition verstrekt de typerende eigenschappen van de MINI modellen en combineren die met moderne, hoogwaardige accenten. Het exterieurdesign is voorzien van een kleurenschema in Resolute Bronze en zwart, zonder chromen elementen. In het kader van duurzaamheid zal minder tot geen chroom vanzelfsprekend worden bij toekomstige MINI modellen.

De MINI Resolute Edition is standaard en alleen leverbaar in Rebel Green, en straalt pure sportiviteit uit. Deze kleur was voorheen alleen voorbehouden aan de sportieve motorisering, John Cooper Works. Bij de MINI 3-Deurs, MINI Electric en MINI 5-Deurs wordt deze lakkleur gecombineerd met dak en buitenspiegelkappen in Pepper White. De dak en buitenspiegelkappen zijn optioneel leverbaar in de kleur zwart.
Bij de MINI Cabrio Resolute Edition zijn de elektrisch bedienbare softtop en de buitenspiegelkappen uitgevoerd in zwart. Optioneel is de MINI Yours softtop leverbaar op de MINI Cabrio Resolute Edition.

Private Lease

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Opkomende merken om te leasen:

De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Private lease-auto’s vergelijken biedt dan uitkomst. Filter in een private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. 

De kosten van private lease zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type auto en de leaseperiode. Kies je voor private lease van een elektrische auto, dan zijn de maandelijkse kosten meestal hoger dan hetzelfde model auto dat op brandstof rijdt. Ook tussen het private leasen van een automaat en een handgeschakelde auto zitten verschillen in prijs. Als je een private lease-aanbieding kiest, bespaar je ook weer wat geld door de korting die je krijgt.