TAEC
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een goede voice over?

Voice overs hoor je bijna overal. Je hoort ze in reclame spotjes op televisie, je hoort ze in games en natuurlijk kun je ze zelfs horen in films, wanneer er een verhaal wordt verteld in een film. Voice over zijn is niet zomaar een beroep, en daar weet Sander van Jongerenstem.nl alles over te vertellen.

Professionele voice-over: Sander van Jongerenstem.nl

Met jarenlang ervaring (ruim 14 jaar) is hij werkzaam als voice over. In een professionele studio, neemt hij allerlei stemmen op voor verschillende reclame spotjes en filmpjes. Het maakt dan ook niet uit of je op zoek bent naar een verteller voor een spannend filmpje, of een stem die moet enthousiasmeren om een bepaald product te kopen of dat je op zoek bent naar een persoonlijke stem voor een persoonlijke boodschap, je bent hier aan het juiste adres. Op de website zijn er allerlei demo’s te beluisteren zodat je een indruk krijgt van de kwaliteiten van de stem van Sander. Zo kun je zelf bepalen of zijn stem wat voor jouw doel is. Als je nog niet meteen een keuze kunt maken of als je meer informatie wilt hebben, dan is het ook altijd mogelijk om een eigen demo aan te vragen.

Nederlandse voice over

Een belangrijke eigenschap van een goede voice over is dat deze zich goed kan inleven in de situatie. Dat is een van de sterke punten van Sander. Hij zal zich altijd goed inlezen in de situatie om daar vervolgens een goede stem bij op te zetten. Met deze veelzijdige stem zul je elk verhaal goed verteld krijgen. Als je nieuwsgierig bent geworden, is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de website en de verschillende demo’s te beluisteren. Zo krijg je een indruk en weet je ook of je gebruikt wilt maken van de diensten.