TAEC
Image default
Dieren

Op zoek naar een hondenuitlaatservice?

Heb jij een hond, of zelfs meerdere, maar lukt het je op dit moment niet om alle wandelingen te lopen en hierbij te zorgen voor genoeg tijd om te spelen, genieten en ontspannen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe baan hebt, ziek bent, een blessure hebt opgelopen of zwanger bent? Dan is het misschien een goed idee eens na te denken over het inschakelen van een hondenuitlaatservice.

Hond uitlaten regio Deventer

De hond uitlaten kan veel tijd in beslag nemen, zeker wanneer je een middel- of grote hond hebt die veel moet wandelen om zijn energie kwijt te kunnen. Wanneer er iets in jouw werk- of privé situatie veranderd, al is het maar tijdelijk, kan het zijn dat deze wandelingen aanzienlijk minder worden. Woon je in de regio Deventer, dan is daar een fijne hondenuitlaatservice Vagebond-Deventer die alle tijd heeft voor de verschillende honden. Wil je graag kennismaken, dan kan dit heel eenvoudig bij jou thuis. Is er een klik, zijn de nodige vragen gesteld en klopt verder alles? Dan kan er een afspraak worden gemaakt voor een eerste wandeling. Uiteraard krijg je daarna feedback over hoe het is verlopen.

Wandelen en thuisbrengen

Bij de eerste wandeling zullen jouw hond(en) en de andere honden met elkaar kennis maken in een afgezet gebied zodat ze er niet zomaar vandoor kunnen gaan. dit gebeurt met maximaal 7 honden.  Als alle honden zich op hun gemak voelen zullen ze ook naar andere plekken gaan, die niet omheind zijn. Dit doen ze met een speciale tourbus waar alle honden veilig in vervoerd kunnen worden. Zo gaan ze vaak naar het bos, strand of naar de hei. Je hond zal ongeveer 1,5 uur van huis zijn en wordt na die tijd weer thuisgebracht. Er wordt dan vers water klaargezet en eventueel ook eten.