TAEC
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een persoonlijk voedingsschema?

Als je wilt gaan afvallen en het resultaat niet wil laten afhangen aan het toeval, dan is het interessant om te kiezen voor een voedingsschema. Hiermee ben je consequent bezig met je eetpatroon. Als je werkt met een voedingsschema dan zijn excuses niet meer mogelijk. Het helpt je om structuur aan te brengen in je persoonlijke eetgewoonten en dit te laten versmelten met je dagelijks leven. Het is belangrijk om een langetermijnplanning te hebben voor je voeding. Door middel van een persoonlijk voedingsschema kan je makkelijk een boodschappenlijst voor de hele week samenstellen.

 

Welk soort voedingsschema past bij jou?

Een persoonlijk voedingsschema is voor elke persoon, persoonlijk gemaakt. Door de begeleiding kan je makkelijk de successen monitoren. Als je wil afvallen of juist spiermassa wilt opbouwen, dan verschilt het voedingsschema natuurlijk. Het is ook mogelijk om een low-carb voedingsschema te volgen, je kan door middel hiervan op korte termijn vet verliezen. Hiermee kan je zowel afvallen maar ook spieren opbouwen. Als je liever op een gezonde manier en voor een langere tijd wil afvallen, dan is het mogelijk om te kiezen voor een voedingsplan wat je vetverbranding stimuleert. Als je wilt afvallen dan moet je over het algemeen letten op de totale calorie-inname. Als je een calorietekort van 300 tot 500 hebt, dan gaat je lichaam vet verbranden. Het duurt echter wel een tijdje voordat het allemaal opgang komt.

 

Persoonlijke voedingsschema: de voordelen

Wie een persoonlijk voedingsschema volgt, zal meerdere voordelen ervaren. Een voedingsschema helpt je bij het structureren van je persoonlijke eetgewoonten. Je kan door middel van een schema je strikt houden aan het aantal calorieën per dag. Iemand controleert nauwkeurig je resultaten en op basis hiervan worden er mogelijk dingen aangepast. Er wordt een maaltijdplanning gemaakt en de wekelijkse boodschappen worden beschreven.

 

 

 

https://web-wings.nl/