TAEC
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar nieuwe ramen waar je als zelfbouwer mee aan de slag wil?

Wil je geen cent teveel betalen en wil je toch kwaliteit? Dan kun je niet beter zitten dan bij Raamwinkel.be voor je zelfbouw ramen. Al jaren zijn ze daar gespecialiseerd in ramen voor zelfbouw en dat merk je. Niet alleen krijg je er de scherpste prijzen op de markt, er wordt ook de nodige ondersteuning geboden. Voor je het weet installeer je zelf je ramen in je woning.

 

Kwaliteit in zelfbouw ramen

Bij Raamwinkel.be zweren ze bij kwaliteit. Je vindt er zelfbouw ramen van topkwaliteit. Enkel de beste merken zoals Schüco, Kömmerling, Blyweert enz. ontdek je in het toch uitgebreide gamma. Daardoor kun je er als zelfbouwer zeker van zijn dat je ramen lang meegaan. Zijn die topmerken dan niet peperduur? Integendeel. Bij Raamwinkel.be koop je als zelfbouwer je ramen aan fabrieksprijzen. Zelfbouw ramen koop je er immers online wat de kosten drukt en dat voel jij in je portefeuille. Omdat ze geen winkels hebben kun je er echte koopjes doen.

 

De specialist voor de zelfbouwer

Waarom Raamwinkel.be dé specialist is in zelfbouw ramen? Wel, omdat ze heel wat opleidingen aanbieden. Je vindt er video’s die het hele proces uitleggen en die van jou een echte specialist maken in het plaatsen van zelfbouw ramen. Maar ze geven daarnaast ook cursussen, zodat je het echt in de praktijk kunt leren. Heel wat zelfbouwers zijn je al voorgegaan en plaatsen nu hun eigen ramen.

Stap voor stap word je alles aangeleerd en in principe kan iedereen zijn eigen ramen plaatsen. Wist je trouwens dat je als zelfbouwer maar 6% BTW moet betalen in plaats van 21%. Reken het verschil maar eens uit. Zelfbouw ramen zijn stukken voordeliger waardoor je meer budget overhoudt voor andere zaken.

 

Alle ondersteuning die nodig is

Kun je toch een beetje hulp gebruiken bij het opmeten of plaatsen van je ramen, dan kun je daarvoor beroep doen op specialisten. Zij komen naar je werf en meten alles op. Ook tijdens het plaatsen van je zelfbouw ramen kun je hen tegen een kleine meerkost inschakelen. Bij Raamwinkel.be kun je alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt, maar het hoeft niet. Zo heb jij grotendeels de prijs van je zelfbouw ramen in handen.

 

De voordeligste ramen op de markt

Wil jij ook de ongeëvenaarde service van Raamwinkel.be ervaren. De ruimste keuze in kwalitatieve ramen binnen jouw budget? Surf dan maar eens naar de site. Voor de zelfbouw van je ramen is dit simpelweg het beste adres. Reken gerust het verschil eens uit met de collega’s en vraag vandaag nog online een vrijblijvende offerte aan op Raamwinkel.be. Met plezier rekenen ze de kostprijs van je zelfbouw ramen voor je uit. 

https://www.raamwinkel.be/nl