TAEC
Image default
Verbouwen

Een badkamerrenovatie die jaren meegaat

Een geslaagde badkamerrenovatie is van heel wat factoren afhankelijk. Beroep doen op specialisten is alvast één van de belangrijkste punten waar u op moet letten. Rekent u voor de renovatie van uw badkamer op Camee, dan kan u op dat vlak al gerust zijn. Deze specialisten in badkamerrenovatie laten niets aan het toeval over.

Als u uw badkamer laat vernieuwen door Camee dan bent u voor heel wat jaren gerust. Zij leveren verzorgd en vakkundig werk dat moeiteloos de tand des tijds doorstaat. Bij Camee luisteren ze naar uw wensen, denken ze met u mee en stellen ze u de meest efficiënte manier van renoveren voor. Voor de meeste badkamerrenovaties hebben de vaklui van Camee minder dan 10 dagen nodig. Dat leest u goed, binnen de 10 werkdagen heeft u een volledig vernieuwde badkamer. Gemaakte afspraken worden nagekomen en voor u het weet staat u onder uw nieuwe douche.

 

Zorgvuldig opmeten vormt de basis van een succesvolle badkamerrenovatie

Goede opmetingen zijn ontzettend belangrijk. Bij Camee komen ze dan ook de opmetingen voor u uitvoeren. Zo kan u er zeker van de juiste afmetingen.

Een badkamerrenovatie is best een investering en dan wilt u natuurlijk niet met het foute materiaal opgescheept zitten. Naast het opmeten doen de specialisten van Camee ook nog een aantal andere opmetingen. Zo kunnen later, tijdens het renoveren, geen onverwachte problemen opduiken. Na deze opmetingen krijgt u vervolgens een gedetailleerde offerte voor het vernieuwen van uw badkamer. Bij deze offerte vindt u ook een aantal ontwerpen. Hierdoor kan u zich een perfect beeld vormen van uw toekomstige badkamer. Aanpassingen zijn uiteraard nog steeds mogelijk, maar het dromen over uw badkamerrenovatie kan alvast beginnen.

Ook kleine badkamerrenovaties

Of het nu om een grote of kleine badkamerrenovatie gaat, bij Camee bvba besteden ze er evenveel aandacht aan. Wenst u enkel de douche te vervangen, nieuw kraanwerk of een andere kleine verbouwing, contacteer dan ook zeker Camee bvba. Wenst u een volledig vrijblijvende offerte, de zekerheid van een specialist en vakkundig werk op korte termijn? Neem dan contact op met Camee. Voor u het weet beschikt u over een vernieuwde badkamer die volledig voldoet aan uw verwachtingen. 

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/badkamer/badkamerrenovatie/