TAEC
Image default
Bedrijven

Opijnen: uitmuntend vakmanschap op het gebied van transformatoren

Klantgericht bij de productie van transformatoren

Opijnen Transformer Solutions denkt met u mee voor oplossingen op het gebied van transformatoren en voedingen. In 1979 begon deze onderneming als elektrotechnisch adviesbureau en produceerde ook kleine transformatoren. De interesse hiervoor groeide zo snel dat trafo’s de hoofdactiviteit werden. Sinds 2015 produceert het bedrijf trafo’s in een vermogensrange van 10 tot 100000VA 1 en 3-fase. De kracht van Opijnen ligt in het in korte tijd produceren van maatwerk- en standaardproducten, behuizing, beveiliging en talloze andere opties.

Voor elke branche een transformator met de juiste eigenschappen

Als producent en leverancier van transformatoren is Opijnen bekend bij diverse branches, van scheepvaart tot automatisering en van spoorwegen tot de medische wereld. Zo maakt de onderneming transformators met isolatiebewaking en alarmering, die zorgen voor veiligheid in een medische omgeving. Voor de energiebranche maakt Opijnen trafo’s en spoelen met lucht en waterkoeling voor het gebruiksklaar maken van bijvoorbeeld windenergie. Opijnen Transformer Solutions geeft advies aan alle soorten bedrijven, zodat u de trafo vindt die u nodig heeft.

Ringkerntrafo in verschillende vermogens

Ook als u een ringkerntrafo zoekt, dan biedt Opijnen een oplossingsgerichte service waarbij uw wensen centraal staan. Deze onderneming, gevestigd aan de Zandstraat 3 in Opijnen, heeft altijd passende oplossingen, of het nu gaat om ringkerntrafo’s met middengat-ingieting of trafo’s die geheel ingegoten zijn. De standaard en op maat vervaardigde ringkerntrafo’s voldoen aan de Europese eisen en zijn voorzien van een CE-keurmerk. Het bekende RALE-computerprogramma garandeert een nauwkeurige berekening van de transformatoren.

Opijnen Transformer Solutions heeft deskundige adviseurs die alles weten van trafo’s, van drie-fasentransformatoren tot veiligheidstransformatoren en ringkerntrafo’s. Dit bedrijf kan als het nodig is met spoed leveren en u kunt altijd rekenen op een heldere, overzichtelijke werkwijze en een communicatie met korte lijnen. Neem contact op voor een deskundig en vrijblijvend advies, dan vertelt de adviseur graag meer over de mogelijkheden!