TAEC
Image default
Bedrijven

Professionele belijning voor sportveld en magazijn

Professionele belijning voor sportveld en magazijn

Bent u voor een sportveld of magazijn op zoek naar een specialist op het gebied van belijning? DS Belijning is de specialist op dit gebied. Wij verzorgen een strakke, professionele belijning voor een groot aantal bedrijven en sportclubs in Nederland. We gaan graag ook voor u aan de slag met het zetten van lijnen die duidelijk en blijvend zijn.

Belijning sportvelden

Het is bij elke sport belangrijk dat de regels goed worden nageleefd. Hier is ook een duidelijke belijning van het sportveld voor nodig, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij verzorgen deze belijning al sinds 2007. Of het nu gaat om een voetbalveld, een hockeyveld, een basketbalveld of een multifunctioneel veld, wij zorgen ervoor dat goed zichtbaar is binnen welke lijnen er gespeeld moet worden. Aangezien er bij het sporten strenge regels gesteld worden aan de belijning, gaan wij hierbij altijd zeer nauwkeurig te werk.

Magazijn markering

Ook in een magazijn zorgen wij voor een belijning waar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Het is belangrijk om een duidelijke belijning te hebben staan, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Ze dragen bij aan een goede structuur binnen uw bedrijf en helpen u en uw mensen om werkzaamheden een stuk efficiënter uit te voeren. De belijning die wij plaatsen blijft onder zelfs de meest extreme omstandigheden prima zichtbaar.

Meer weten over professionele belijning?

Belijning sportvelden of magazijn markering, wij zorgen ervoor dat deze helemaal strak aangebracht worden. Heeft u hier vrsgen over? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u wat voor belijning er nodig is. Op de met u afgesproken tijd komen wij dan punctueel bij u langs om de belijning te plaatsen waar deze gewenst is.