TAEC
Image default
Vakantie

Overnachten in De Biesbosch voor het ultieme natuurgenot

Heeft u interesse in het boeken van een natuurvakantie in eigen land? Nederland kent vele mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Biesbosch is een van de bekendste en mooiste plekjes. Dit park heeft een unieke ligging: het bestaat zowel uit een Zuid-Hollands als een Noord-Brabants deel. Doordat het dicht bij diverse grote steden ligt, is De Biesbosch ook erg goed bereikbaar. Bovendien is er altijd iets te beleven in dit beschermde natuurgebied. Als u blijft overnachten in De Biesbosch, geniet u van een fraai stukje natuur.

Geniet van de schitterende natuur

Of u nu op zoek bent naar rust of juist heel actief bezig wilt zijn, in Nationaal Park De Biesbosch voelt u zich direct op uw gemak. Er zijn uitstekende kampeerterreinen zodat u er ongestoord kunt overnachten. Overdag is het maken van een wandeling of een stukje varen natuurlijk ideaal om het gebied te verkennen. Maar misschien wel de beste manier om het park goed te bekijken, is door het huren van een kano. U vaart hiermee door de schitterende natuur en bovendien is de kans groot dat u enkele zeldzame diersoorten tegenkomt. Naast de veelzijdige natuur zijn er ook culturele bezienswaardigheden in het park te vinden. Zo is er een modern museum over De Biesbosch op het terrein waar u meer leert over het verleden van het gebied. Na een bezoek kunt u een wandeltocht door de omgeving maken, al kunt u ook op het terras lekker genieten van de zon.

Reserveer een plekje op het kampeerterrein

Overnachten op het kampeerterrein van De Biesbosch is een bijzondere gelegenheid. De terreinen liggen namelijk in een door dieren omringde omgeving. Deze rustige campings zijn voor de echte liefhebbers van planten en dieren. Het boeken van een overnachting in dit natuurgebied is eenvoudig te realiseren via Biesboschvakantie. Deze organisatie helpt u aan een onvergetelijke natuurvakantie in eigen land. U geeft zelf aan welk kampeerterrein en kampeermiddel uw voorkeur heeft; de rest regelen zij. Kortom: de ideale organisatie voor als u wilt overnachten in De Biesbosch!

https://www.biesboschvakantie.nl/