TAEC
Image default
Bedrijven

Professionele tapijt- en meubelreiniging

Is uw meubel nog in een goede staat, maar kan deze een schoonmaak- en opfrisbeurt gebruiken? Furniture Cleaning Service komt graag bij u langs voor meubelreiniging. Dit bedrijf uit Apeldoorn heeft al zes jaar ervaring met de reiniging van textiele zitmeubelen. Ook kunt u door deze specialist, die staat voor een hoge kwaliteit en een goede service, uw vloerkleed laten reinigen.

Uw bank laten reinigen zonder gevaar voor mens of dier

Voor textiele meubelreiniging gebruikt Furniture Cleaning Service een sproei-extractie apparaat en heet water. Hierdoor wordt de stoffering van binnen en buiten grondig schoongemaakt. Ook de vulling wordt grotendeels opgefrist, waardoor u langdurig plezier heeft van uw gereinigde meubel. U kunt door dit meubelreinigingsbedrijf uw bank laten reinigen, maar ook een stoel, automeubilair of de meubels van uw caravan of boot. De schoonmaakmethode is snel en effectief en bovendien veilig voor mens en dier.

Tapijt laten reinigen: weer zo goed als nieuw

Elk jaar uw vloerkleed laten reinigen is niet nodig. Maar één keer in de twee jaar uw tapijt laten reinigen zorgt ervoor dat de stof mooi blijft en het kleed weer netjes en fris is. Ook vlekken die u er zelf niet uit krijgt, kan Furniture Cleaning Service effectief behandelen. Tapijtreiniging vindt bij deze tapijtreinigingsexpert plaats tegen vaste prijzen en is altijd voordelig. Bovendien kunt u profiteren van maandelijkse en seizoensacties, die de prijzen extra aantrekkelijk maken.

Wilt u uw bank of tapijt laten reinigen, neem dan contact op met Furniture Cleaning Service. Dit bedrijf maakt dezelfde dag nog een afspraak met u voor meubelreiniging, werkt in heel Nederland en komt binnen twee weken langs. Deze meubelreiniger gaat alleen voor klanten die 100% tevreden zijn: als u het eindresultaat onvoldoende vindt, dan krijgt u dus uw geld terug!

https://www.furniturecleaningservice.nl/

Gerelateerde artikelen

4 x nieuwe technologische en industriƫle trends

Luxe eettafels voor jouw interieur

Een onvergetelijk verjaardagsfeest voor je kind