TAEC
Image default
Bedrijven

Rijschool Teteringen, de rijschool voor jou!

Rijschool Teteringen is de rijschool voor de omgeving van Teteringen. Hier leer je op jouw eigen tempo en leerniveau autorijden. Vanaf de eerste les of proefles weet je al waar je aan toe bent. Op basis daarvan maakt de instructeur een schatting hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Daarnaast is het mogelijk om bij rijschool teteringen zowel overdag als ’s avonds te rijlessen. Ideaal voor studenten of mensen met een baan.

In Teteringen zijn genoeg rijscholen te vinden. Als je ze echter gaat vergelijken, moet je niet alleen op de prijs afgaan, maar ook op de ervaring van de rijschool, het slagingspercentage en een goede klik met de instructeur. Het slagingspercentage bij rijschool Teteringen ligt boven het gemiddelde.

Van rijles tot theorie en praktijk

Vanaf de eerste rijles wordt je al klaar gestoomd voor het autorijbewijs. Stap voor stap leer je alle verkeersborden, wegmarkeringen en regels. Per les zal je rijvaardigheid verbeteren en zul je comfortabeler in de auto gaan zitten.

Het is verstandig om tussen de rijlessen door alvast te oefenen voor het theorie-examen. De theorie kun je leren uit het theorieboek. Hierin staan allerlei verkeerssituaties beschreven plus alle verkeersborden en regels. Daarnaast staan er veel oefenopdrachten in om je voor te bereiden op de vragen tijdens het theorie-examen.

Als je het theorie-examen gehaald hebt en klaar bent met je rijlessenpakket, dan is het tijd om samen met je instructeur het praktijkexamen bij het CBR in te plannen. Het examen duurt ongeveer 30 minuten. In deze tijd moet je de examinator ervan overtuigen dat jij veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Als je het gehaald hebt, kun je eindelijk je rijbewijs aanvragen bij de gemeente.

https://rijschoolbreda.nl/rijschool-teteringen/