TAEC
Image default
Beauty en verzorging

Sauna accessoires nodig? Bezoek dan deze website

Stel u wilt een heerlijk dagje naar de sauna en u wilt u eigen producten van thuis mee nemen. Of u heeft zelf thuis een heerlijke sauna en wilt zelf de lekkerste producten hebben om te gebruiken in uw sauna. Dan bent u bij Xziir aan het goede adres. Bij Xziir zijn wij gespecialiseerd in producten voor uw ideale dagje sauna of wellness. Wij verkopen veel verschillende producten. Gedacht kan worden aan: handdoeken, badjassen, hamamdoeken, slippers en noem maar op. Wat u ook nodig heeft in de sauna Xziir heeft het. Van al deze producten verkopen wij veel verschillende varianten. In dit artikel gaan wij op enkele producten uit ons assortiment wat verder in.

Sauna slippers

Tijdens uw bezoek aan de sauna is het wel zo hygiënisch en prettig gebruik te maken van slippers. Ze zijn ook erg handig om niet snel uit te kunnen glijden, in de veelal natte omgeving van de sauna. Bij Xziir verkopen wij een ruim assortiment van sauna slippers welke goed te gebruiken zijn in de sauna. De sauna slippers van Xziir bevatten een speciale anti-slip laag op de zool, om uitglijden tegen te gaan. Wij verkopen sauna slippers van verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rubber slippers. Rubber slippers zijn verkrijgbaar op maat en voelen heerlijk stevig aan. Wij verkopen ook universele maat sauna slippers van bamboe badstof. Een voordeel van bamboe is dat ze snel drogend zijn en hypo allergeen. Bamboe sauna slippers voelen ook altijd heerlijk zacht aan. Verder kunt u de keuze maken uit sauna slippers met open of dichte teen.

Wafel badjassen

Een wafel badjas ziet er altijd netjes uit bij uw bezoek aan de sauna. Door het wafelpatroon laten wafel badjassen de lucht goed door. Dit is erg handig omdat de wafelbadjassen op deze manier goed en snel kunnen drogen. Dit is een zeer gewilde eigenschap voor in de sauna. Wij verkopen wafel badjassen van bamboe, badstof of katoen, in veel verschillende kleuren en modellen. Doordat de wafel badjassen snel drogen, zijn ze ook makkelijk te drogen na het wassen. Zo voelt het bij elk nieuw sauna bezoek, net of u elke keer een nieuwe badjas aan heeft. Door de lucht circulerende werking van de wafelvormen, kan deze badjas u goed warm houden of verkoeling bieden. Ze zijn dus erg geschikt voor verschillende omgevingen.

Kom snel een keer kijken op Xziir.nl om onze verschillende wafel badjassen en sauna slippers te bezichtigen. Natuurlijk vind u bij ons ook vele andere sauna artikelen. U kunt bij ons online bestellen met verschillende betaal mogelijkheden. Bestellingen boven €25 worden bij ons altijd gratis verzonden. U kunt natuurlijk ook altijd komen kijken in onze winkel in Heerlen.

https://xziir.nl/