TAEC
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer een actief bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een geschikte locatie waar u een actief bedrijfsuitje of een uitdagend uitje op zondagmiddag kunt organiseren? Kies er dan voor om dit uitje te organiseren bij de specialisten van De Westernboerderij. Deze experts bieden diverse arrangementen, waardoor u een ruime keuze heeft uit leuke activiteiten. U gaat bijvoorbeeld de strijd aan met uw gezelschap op de uitdagende quadbaan van deze specialisten, maar u kunt ook gaan golfen, handboogschieten of hoefijzerwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt uw eigen arrangement inclusief uw favoriete activiteiten eenvoudig en snel samenstellen. Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende activiteiten? Wellicht wilt u uw uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje gezellig samen afsluiten met een heerlijk diner, zoals een barbecue of een buffet. Voeg dit eenvoudig toe aan uw arrangement en geniet van een complete dag vol vertier.

Geniet van de westernstijl

Wilt u een actief bedrijfsuitje of een uitje op zondagmiddag verder verlengen? Besluit dan om ook te overnachten op De Westernboerderij. U overnacht in dat geval in een luxe tipi, zodat u het échte westerngevoel ervaart. De Westernboerderij ligt midden in de natuur, dus u geniet ook van een prachtige zonsondergang bij het kampvuur wanneer u besluit om bij deze specialisten te overnachten. Iedere tipi biedt plaats aan maximaal tien personen en is voorzien van koelkast, verwarming en bedjes. U dient enkel zelf een slaapzak en kussen mee te nemen.

Neem contact op met deze specialisten

Organiseer het ultieme uitje op zondagmiddag of een geweldig en memorabel actief bedrijfsuitje bij de specialisten van De Westernboerderij. Bezoek direct de website van deze experts en zoek uw favoriete activiteiten uit, zodat u samen met uw gezelschap optimaal kunt genieten van uw volgende dagje uit. Heeft u nog vragen met betrekking tot het samenstellen van een arrangement? Neem dan gerust contact op met deze experts en stel uw vragen. Ze voorzien u graag van advies.