TAEC
Image default
Bedrijven

Schuimrubber op maat kopen bij de vakman!

Polyether en koudschuim op maat voor u gesneden, reken uit wat het kost vul de maat in en bepaal de kwaliteit met de kwaliteits keuze. U kunt een keuze maken uit 16 verschillende kwaliteiten.

Schuimrubber vindt u goedkoop bij Joan’s Comfortschuim

Bij Joan’s Comfortschuim krijgt u de laagste prijsgarantie. Ons schuimrubber is zo goedkoop, omdat wij zoveel mogelijk rechtstreeks inkopen bij fabrikanten. Wij hebben ook een grote omloopsnelheid. Daardoor kunnen wij een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding hanteren.

Schuimrubber snijden doet Joan’s Comfortschuim graag voor u

Uw schuimrubber snijden doet het personeel van Joan’s Comfortschuim terwijl u wacht. Wilt u uw schuimrubber in een bepaalde vorm? Wij snijden het op maat voor u. Wij hebben voor het snijden en voor onze productieafdelingen een groot geavanceerd machinepark ontworpen en gebouwd. Woont u in de buurt van IJmuiden?

Kom dan langs in onze showroom. Als u gevonden heeft wat u zocht, snijden wij ter plekke uw schuimrubber op maat.

Wat is schuimrubber?

Schuimrubber is een opvulmateriaal dat wordt verwerkt in bijvoorbeeld stoelen, banken, matrassen en kussens. Door de verende eigenschappen is schuimrubber perfect geschikt voor zit- en ligmeubels. Heeft u bijvoorbeeld een caravan, vouwwagen of een boot? Dan is schuimrubber uitermate geschikt voor de bedden en banken. Bekijk ook eens onze meubelstoffen en palletkussens, ideale stof en zeer comfortabel.

Joan’s Comfortschuim heeft een groot assortiment tot haar beschikking van minstens 100 stoffen. U vindt gegarandeerd wat u zoekt. Wij hebben alles in huis voor uw auto, pand, camper en caravan.

https://www.schuimrubberbetaalbaar.nl/