TAEC
Image default
Electronica en Computers

Specificaties van Huawei Watch 3

De Huawei Watch 3 is de nieuwste smartwatch die Huawei heeft onthuld. Het bestaat uit een 1,43 inch AMOLED-kleurenscherm dat geweldig is. Het biedt aanraakbewerkingen op volledig scherm, waarbij u kunt vegen, tikken, drukken en zelfs vasthouden. Het heeft een resolutie van 466 x 466 pixels, PPI 326 is letterlijk helder en levendig. Bovendien geeft het gebogen 3D Glass Screen je een bijzondere uitstraling en beleving. De helderheid van het horloge kan ook naar uw voorkeur worden geregeld. Over voorkeur gesproken, regel en ontwerp uw wijzerplaat naar uw keuze.

De horlogekast waarin de smartwatch zit, is gemaakt van roestvrij staal plus keramiek. Het design is uniek en geeft een classy uitstraling. De volledig titanium metalen behuizing is hard en zorgt ervoor dat de hoogwaardige technologie binnenin is afgeschermd.

Aan de zijkant zijn twee knoppen aanwezig. De ene is voor snelle toegang tot verschillende trainingsmodi en de andere is de uitstekende kroon die je helpt om door het horloge te navigeren. Echter,

koppelen en instellen is eenvoudig, bevestig dat u de Huawei Health APP hebt. Open eerst de applicatie en scan vervolgens de QR-code. Volg de instructies op het scherm en voltooi het paar. Als u een Huawei-telefoon gebruikt, kan uw smartphone dit opmerken en u door de installatie leiden. Voor volwassen en extreme sportliefhebbers is de grootste zorg plotselinge valpartijen en verwondingen die vaak onopgemerkt blijven en tot ernstige resultaten kunnen leiden. Met valdetectie en SOS-waarschuwing toegestaan, gaat de Huawei Watch 3 automatisch naar de Help-modus wanneer een val wordt opgemerkt.

Bovendien bestaat de HUAWEI WATCH 3 uit een keramiek en een saffier gepolijste achterkant. Het heeft ook een 6-in-1 LED-lens en een ontwerp dat zorgt voor meer lichtinname. HUAWEI WATCH 3 zorgt voor een betere lichtpenetratie en een comfortabele draagervaring. Dit verbetert de nauwkeurigheid van de hartslagmeting van de Huawei Watch 3 aanzienlijk. De 24-uurs continue hartslagmeting stelt gebruikers in staat om hun hartslag in realtime te leren kennen. Naast automatische continue SpO2-monitoring, voeren kopers van Huawei Watch 3 ook enkele metingen uit.

Kijk sensoren:

Het bestaat uit de volgende sensoren;

• Versnellingssensor

• Gyrosensor

• Geomagnetische sensor

• Optische hartslagsensor

• Omgevingslicht sensor

• Luchtdruksensor

• Temperatuursensor

 

De beste eigenschap van de Huawei Watch 3 is de ultralange batterijduur. Het kan een batterijduur van 3 dagen krijgen in de slimme modus. Verder heb je ook toegang tot de volledige capaciteit en het potentieel van de Huawei Watch 3. Er worden geen beperkingen gesteld aan de wijzerplaten, je hebt toegang tot de vloeiende graphics en overgangen die de HarmonyOS de Huawei Watch 3 biedt. Constante hartslagmeting en andere bewakingskenmerken van het horloge zullen ook worden uitgevoerd.

Een andere keuze is de Ultra-Long Battery Life-modus. Wanneer het is geactiveerd, worden de toegang tot de applicatie en sommige kenmerken, zoals wifi en mobiele data, uitgeschakeld. Je hebt ook geen toegang om wijzerplaten te wijzigen en het menu zal eenvoudiger zijn in vergelijking met het andere waar je een app-bubbel in je horlogemenu ziet. Net als de Huawei Watch GT-serie, die je tot 14 dagen gratis kunt gebruiken, is de Huawei Watch 3 ook gebaseerd op de dual-core-architectuur waarbij de twee chips samen het scherm van stroom voorzien en consistent schakelen, waardoor hoge prestaties mogelijk zijn en tegelijkertijd energie wordt bespaard.