TAEC
Image default
Bedrijven

Spiegels en glazen douchewanden in alle vormen

Niets zegt moderne elegantie als een douchewand glas. De verscheidenheid aan ontwerpopties voor douchewanden helpt je de perfecte pasvorm voor elke badkamerstijl te vinden. In plaats van helder glas kun je ook kiezen voor mat of getint glas, om op deze manier je badkamer een unieke uitstraling te geven. Je kunt ook de hardware, zoals de handgrepen of het frame, aanpassen aan de stijl van de rest van je badkamer en voor een chique uitstraling kun je zelfs kiezen voor frameloze glazen behuizingen. Deze behuizingen worden niet ondersteund door een zichtbaar raamwerk en geven zo een moeiteloos minimalistisch gevoel aan de badkamer.

Profiteer van ongeëvenaarde veelzijdigheid

Een slanke glazen douchewand voegt direct een vleugje stijl en elegantie toe aan een badkamer van vrijwel elke vorm, afmeting of stijl. In tegenstelling tot een douchestang die alleen in een bepaalde standaardmaat wordt geleverd en daarom mogelijk niet geschikt is voor je unieke badkamer, kunnen wanden worden aangepast aan je vereisten. Zelfs als je een hoek hebt met een onregelmatige vorm, kan er een glazen douchewand worden gebouwd die daar bij past.

Niemand houdt van het gevoel een badkamer binnen te stappen waar de vloer nat is. Zonder wand is er bijna geen manier om te voorkomen dat de hele badkamer nat wordt, elke keer dat iemand de douche gebruikt. Door een glazen douchewand te installeren, zorg je ervoor dat het water op één plek blijft en dat de vloer snel kan worden gedroogd.

Maak je badkamer compleet met een van de stijlvolle spiegels op maat

Spiegels op maat zijn een van de belangrijkste elementen voor in de badkamer. Niet alleen is dit de perfecte plek voor je persoonlijke verzorging, een spiegel laat iedere ruimte ook direct optisch groter lijken. Het geeft de illusie van continuïteit in de ruimte en maakt intelligent gebruik van de ruimte.