TAEC
Image default
Entertainment

Een beamer aansluiten op je telefoon!

Een beamer aansluiten op je telefoon, kan dat echt? Jazeker! Je kunt tegenwoordig een Een beamer aansluiten op je smartfoon. Een heel speciale telefoon heb je daar niet voor nodig, zolang je telefoon Wifi of Bluetooth ondersteunt.

 

Wat kun je via je telefoon afspelen op je beamer?

Een beamer zorgt voor een veel groot beeld op je muur dan dat een televisie dat kan. Wanneer je een avond gezellig met je vrienden of familie op de bank zit, en je vakantiefoto’s wilt delen, dan is een beamer nog leuker om dat te presenteren en te tonen. De foto’s in het groot komen veel beter binnen.

 

Deel je foto’s levensgroot

Om de foto’s van je telefoon in het groot te presenteren op de muur of projectiescherm, heb je geen heel speciale telefoon nodig. Voor het ‘sharen’ van de foto’s op je beamer is een Bluetooth verbinding al voldoende. Het delen van media op je beamer kan ook via Wifi, en dat heeft iedere smartfoon ook natuurlijk aan boord.

 

Ervaar spellen als nooit daarvoor

Naast foto’s te tonen, kun je ook een spel in het groot spelen. Voor smartfoons zijn steeds betere, leukere, en mooiere games te downloaden, en die kun jij in het levensgroot bekijken. Er zijn genoeg games waarbij je de controller op je touchscreen hebt zitten, en via die weg kun je het spel ook spelen. Andere games gebruiken de rotatie/bewegingssensor in de telefoon zodat je bij bijvoorbeeld een racegame, je telefoon zelf beweegt om de auto naar links of naar rechts te bewegen. Er bestaan ook losse joysticks en gamepads die je met je smartfoon kunt verbinden via Bluetooth om zodoende het spel te besturen.

 

Ook een video bekijken vanaf je telefoon kan met een beamer

Video’s van je telefoon bekijken, of internetten in het groot kan ook met een beamer wanneer je beamer met je telefoon verbindt. Mocht je een beamer willen kopen die dit kan, dan moet je een beamer voor telefoon hebben. Dit type kan namelijk overweg met smartfoons, en daar kun je nog meer plezier aan beleven!