TAEC
Image default
Woning en Tuin

Stimuleer buitenspelen met speeltoestel Irma

Buiten leren kinderen het meest. Het is iets dat vaak gezegd wordt, maar wat tegenwoordig een steeds moeilijker onderwerp wordt. Kinderen willen steeds meer online bezig zijn en blijven steeds vaker binnen. Een speeltoestel in je tuin kan. Zo ook speeltoestel Irma. Het hoofdelement van speeltoestel Irma is een speeltoren van geïmpregneerd FSC hout. De speeltoren is 175 centimeter hoog en is een vierkanten kubus met aan een kant latjes en aan de drie andere kanten speeltoestellen. Eén van deze speeltoestellen is een glijbaan van 175 centimeter lang. De glijbaan is gegolfd en te verkrijgen in drie verschillende kleuren. Deze opties voor deze kleuren bestaan uit blauw, groen en rood. Ook zitten er drie sets handgrepen aan het speeltoestel Irma. Deze handgrepen zijn ook verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Veel speelplezier met de glijbaan en klimwand van speeltoestel Irma

Naast de glijbaan en de handgrepen bevat speeltoestel Irma nog een ander leuk speelelement. Vooral voor de kleine klauteraars is speeltoestel Irma een echt goede aankoop, want het speeltoestel beschikt over een kleine klimwand, bestaande uit vijf vrolijk gekleurde klimstenen. De ontdekkers kunnen hierdoor leren hoe ze hun handen en voeten kunnen gebruiken om ergens te komen. De klimwand is niet gevaarlijk en laag, zodat er niet snel ongelukken gebeuren. En als de klimwand nog wat lastig is om op te komen, is er ook nog een trapje aan de achterkant van speeltoestel Irma. Door middel van dit trapje is het iets gemakkelijker om bovenop de toren te komen. Het kind kan dan nog steeds spelen op de glijbaan, maar hoeft niet persé met de klimwand op de toren te komen.

Alleen speeltoestellen van kwaliteit, zoals speeltoestel Irma

De speeltoestellen van speeltoestel-koning.nl zijn gemaakt van duurzaam hout. Ook zijn de toestellen speciaal bewerkt, zodat ze langer meegaan en er meer speelplezier uit toestellen zoals speeltoestel Irma gehaald kan worden. Bij speeltoestel-koning.nl betaal je altijd achteraf, zodat je er zeker van bent dat je aankoop ook echt bij jou aankomt. En vanaf een besteding van 40 euro op de webshop wordt de aankoop gratis bezorgd. Wanneer de glijbaan niet meer in een goede staat is, kan deze opnieuw besteld worden via de website en dit kan zelfs in een andere kleur gedaan worden! En ook allerlei handige montage accessoires zijn te vinden op speeltoestel-koning.nl.