TAEC
Image default
Bedrijven

Werkzaamheden tijdens een pandemie

Tijdens de pandemie zijn veel mensen een deel van hun inkomen kwijt geraakt. Dit heeft te maken met het feit dat veel mensen hun baan verloren of minder/niet mochten werken. Deze gevolgen kunnen voor sommige mensen cruciaal zijn. De rekeningen blijven namelijk binnenstromen en deze moeten gewoon betaald worden. Bent u een van de mensen die een deel van zijn inkomen kwijt is? Dan hebben wij wat tips voor u om aan een extra zakcentje te komen.

 

Thuiswerk

Veel mensen werken tegenwoordig thuis. Dit voorkomt verdere verspreiding van het corona virus. Dit kan zo zijn voordelen hebben, maar ook zijn nadelen. Zo is het voordeel dat u thuis bent en niet te veel moeite aan uw uiterlijk hoeft te doen en zo uit bed kan rollen naar uw laptop. Het nadeel is echter wanneer u huisgenoten of kinderen hebt deze u tijdens uw werk kunnen verstoren. Thuiswerken heeft dus zijn voor en nadelen. Wist u al dat u thuis kan werken als call center medewerker? Er zijn nu veel vacatures open bij call centers voor bijvoorbeeld medewerker klantenservice ABN AMRO. Als medewerker klantenservice ABN AMRO gaat u klanten van ABN AMRO helpen die met vragen zitten. U kunt daarbij helpen met facturen, betalingsregelingen, rekeningnummer wijzigen en nog meer werkzaamheden. Het fijne aan werk bij een call center is dat het tijdens corona thuis kan. Echter moet u wel een training volgen van een week of langer om als medewerker bij een call center te werken. Zo wordt u klaargestoomd voor de vragen die u kunt verwachten.

 

Verkoop van meubels en kleding

Een ander ding dat u kunt doen is het verkopen van meubels die u niet meer gebruikt. Daarnaast kunt u ook op marktplaats kijken voor gratis meubels. Dan kunt u deze meubels ophalen en over spuiten met zwarte verf. Vaak zien meubels er dan weer netjes uit en kunt u er gemakkelijk een zakcentje mee verdienen. Daarnaast kunt u oude kleding verkopen zodat u naast bijverdienen ook een beetje bijdraagt aan het milieu. Door oude spullen door te verkopen geeft u de producten ook een langer leven.

 

 

https://nummerklantenservice.nl/abn-amro/

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

Komt u ook naar Jan Korevaar Handelsonderneming voor het beste kantoormeubilair

Een goed dak boven ons hoofd

Laptop reiniging