TAEC
Image default
Vervoer en transport

Supply chain solutions

Voor veel bedrijven zijn er supply chain solutions nodig. Dit komt omdat dit een belangrijk onderdeel is voor het verkopen van producten. Op het moment dat je als bedrijf op zoek bent naar goede supply chain solutions, kun je hier goed bij een logistiek bedrijf voor terecht.

Wat zijn supply chain solutions?

Supply chain solutions is een lastige term voor veel mensen. De supply chain is het logistieke oppervlak van een bedrijf. Er moeten namelijk verschillende producten geleverd worden en ook gedistribueerd worden.

Als klein bedrijf kan dit soms erg belangrijk zijn, maar is het lastig om dit goed op de rit te krijgen. Dit komt omdat het best duur kan zijn. Op het moment dat je hier niet zo veel geld voor hebt, kan het een goede optie zijn om een bedrijf in te schakelen.

Op het moment dat je daar een bedrijf voor in schakelt, zorg je er voor dat je ook het overzicht over je logistiek makkelijk kunt houden. Dit kan soms namelijk lastig zijn om te houden. Ook kun je bij een logistiek bedrijf advies krijgen over wat het beste is om in te zetten in de logistiek.

Solutions

Er zijn verschillende solutions die aangeboden worden bij een logistiek bedrijf. Zo bieden ze verschillende vormen van distributie, opslag en co-packing aan. Op het moment dat je niet zo veel ruimte hebt in het bedrijf zelf, is het natuurlijk ideaal om hiervoor een bedrijf als Nabuurs voor in te schakelen.

Qua distributie biedt Nabuurs stedelijke en FMCG distributie aan. Voor horeca bedrijven is stedelijke distributie vooral van belang. Hiermee zorgt Nabuurs er voor dat alles producten die je hebt besteld voor in je horecagelegenheid goed en op tijd bij de gelegenheid aan komen. FMCG distributie is vooral van belang voor wat grotere bedrijven. Dit is namelijk vooral van belang voor supermarkten. Dit zorgt er namelijk voor dat elke keer de nieuwe producten de supermarkt in komen.

Opslag en co-packing houdt in dat Nabuurs voor je de producten die je hebt besteld bewaard of co-packt. Co-packing houdt in dat ze de extra verpakking om de producten heen regelen.