TAEC
Image default
Mode en Kleding

T shirts bedrukken

Heb jij binnenkort een evenement en wil je er graag in stijl en eensgezind met je team bij lopen? Of wil je gewoon een toffe give a way fixen voor bezoekers, van bijvoorbeeld een familiedag of op een beurs? Er kunnen tal van redenen zijn waarom jij t shirts wil laten bedrukken voor je bedrijf. Vaak is het om de naamsbekendheid te vergroten van jouw bedrijf. T shirts bedrukken kan tegenwoordig al vrij voordelig en geeft je vele voordelen. Zo val je op, triggert het je eigen personeel, of wanneer het t-shirts met een mooi design zijn en anderen het aantrekken verhoogt het je merkwaarde. Een van de voordelen die aan t shirts bedrukken zit. Tegenwoordig kan het vrij gemakkelijk online. Je levert een bepaald ontwerp aan, of alleen een logo en kiest voor het type t-shirt (daarover later meer), daarnaast geef je aan in welke oplage je de shirts wil laten bedrukken en voilà. Het bedrukken van de t-shirts wordt geregeld.

Welke type t shirts zijn er om te bedrukken?

Je kunt de shirts laten bedrukken in onder meer de volgende types:

  • Polo;
  • Tanktop;
  • Ronde hals;
  • V-hals.

Bij de meeste (online) drukkerijen kun je de shirts ook van te voren bestellen en meteen laten bedrukken, maar je kunt er ook voor kiezen om de (type) shirts zelf aan te leveren, zodat het alleen nog maar naar eigen wens bedrukt hoeft te worden. Waar vaak de verschillen in zitten bij diverse (online) drukken die t-shirts (be)drukken zijn de levertijden, korting met een grote oplage, proefdruk en de kwaliteit (van de stof). 

Jassen bedrukken

Naast het laten (be)drukken van shirts, kun je ook onder meer jassen bedrukken, sweaters bedrukken en zelfs broeken laten bedrukken. Eigenlijk kun je tegenwoordig heel veel promotiemateriaal drukken, ook voor wat betreft kleding. Tal van opties, maak hier wel een goede weloverweging keuze in. Uiteraard zijn meerdere bedrukte kledingstukken helemaal mooi voor de naamsbekendheid.

https://www.shirtsenzo.nl/t-shirts/