TAEC
Image default
Zakelijk

Tablethouders 101: Alles wat je moet weten over de aanschaf van je volgende tablethouder

In de begintijd van tablets was de keuze een stuk simpeler: Wil je een beschermhoesje? Ja? Zwart? Wit? Rood? Klaar. Vandaag de dag is de tabletmarkt dermate ontwikkeld dat je zelfs bij de aankoop van een simpel tablethoes al overspoeld wordt met keuzes. Om het allemaal wat overzichtelijke te maken hebben we in onderstaand artikel alle soorten tablethouder op een rijtje gezet. Daarbij pakken we per soort een aantal voordelen erbij zodat je direct weet of deze tablethouder geschikt is voor jou. 

Standaard beschermhoezen

Als je aan tablet bescherming denkt zijn de standaard beschermhoezen vaak het eerste waar mensen aan denken. Terecht ook, dit was een van de eerste soorten tablet accessoires op de markt. Destijds waren tablets niet goedkoper dan nu maar goede bescherming was nog niet verkrijgbaar. Bij het verschijnen van dit product was het direct een hit. Standaard tablet beschermhoezen zijn onmisbaar voor elke tablet bezitter. Ze bescherm je apparaat tegen krassen, stoten, vallen en zelfs water. Voor elke smaak is er wel een passende beschermhoes verkrijgbaar. Niet alleen in verschillende kleuren maar ook materialen. Van luxe afgewerkte tablet houders tot budget varianten van goedkoop plastic. 

Tablethouders voor aan tafel of bureau

Voor wie graag samen aan de tablet zit is een tafelstandaard ideaal. Of je nou samen aan het Netflixen bent aan de keukentafel of dat je op kantoor bepaalde werkzaamheden op een tablet verricht in teamverband. Tafelhouders laten de tablet rechtop staan terwijl je je handen vrij hebt. Je kan deze variant ook gemakkelijk naar je gesprekspartner draaien die op zijn beurt de tablet kan bedienen of bekijken. 

Muur- en wand tablethouders

Tablet ophangen? Geen probleem met een tablet muurhouder. Het grote voordeel van muurhouders is dat je een vaste plek voor de tablet hebt. Zo kan je ‘m altijd makkelijk terugvinden of zelfs altijd laten hangen. Handig als je de tablet als domotica hub of smart home bedieningspaneel wil gebruiken. Je kan een wandhouder ook gebruiken om een tablet als televisie te laten functioneren. Vooral in kleine ruimten is dit een ideale oplossing op je tablet multifunctioneel in te zetten als TV, monitor én tablet tegelijkertijd. 

Staande tablethouders voor op de vloer

Staande tablethouders worden voornamelijk zakelijk gebruikt. Bijvoorbeeld in winkels, op beurzen, conferenties en andere drukke publieke gelegenheden. Zo kunnen ze gebruikt worden als interactieve tour voor het gebied waar ze staan (pretparken, markten, gebouwen) of om bepaalde informatie met de doelgroep uit te wisselen. 

Online kopen of in de winkel?

Waar kan je het beste jouw volgende tablethouder kopen? Online of in de winkel? Dat hangt helemaal af van je persoonlijke voorkeur. Online heb je veel (maar dan ook veel meer) keus dan in de winkel. Online prijzen zijn meestal ook een stuk lager dan in een fysieke winkel omdat de leverancier geen kosten heeft voor dure winkellocaties. Dus als je jezelf en je bankrekening een lol wil doen koop je jouw volgende tablethouder gewoon online. Heb je genoeg te besteden en ga je graag naar de winkel? Bekijk dan daar jouw volgende tablethouder en neem ‘m zo mee!