TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Termaat Motoren: dé motorzaak op het gebied van Yamaha-motoren

Termaat Motoren is dé motorzaak van Nijmegen en omstreken op het gebied van Yamaha-motoren. Termaat Motoren is een familiebedrijf dat al sinds 1935 actief is binnen de motorverkoop, ze zijn dan ook inmiddels een exclusieve dealer op het gebied van Yamaha-motoren. Termaat Motoren beschikt over grote kennis en expertise over dit merk.

Bij Termaat Motoren kunt u terecht voor het kopen van nieuwe én tweedehands Yamaha-motoren, maar ook voor reparatie en onderhoud van uw motorfiets. Termaat Motoren beschikt over een grote showroom en een deskundige werkplaats.

Het ontstaan van de Yamaha-motoren

Het Japanse motormerk Yamaha werd opgericht door een orgelbouwer genaamd Taraguchi Yamaha. Taraguchi beschikte over een bedrijf dat vanaf 1897 muziekinstrumenten maakte, in 1954 begon hij daarnaast ook motorfietsen te bouwen. De eerste motoren die hij bouwde waren de 48cc- en 125cc-tweetakten. Deze werden gebouwd in een nieuwe fabriek in Iwata, ten zuidoosten van Tokio. Tijdens het in werking treden van deze fabriek werden de tweetakten in sneltreinvaart doorontwikkeld. Al in 1961 had men racemachines ontwikkeld. In 1983 nam Yamaha een Franse tweewieler gigant over, wat bijdroeg aan de groei van het bedrijf Yamaha Motor Company.

Tegenwoordig behoort de Yamaha Motor Company tot een van de grootste motorfietsproducenten. Daarnaast produceren ze ook buitenboordmotoren, waterscooters, motorbootjes, quads en golfwagentjes.

Het aanbod van Termaat Motoren

Bij Termaat Motoren kunt u terecht voor vele verschillende modellen van de Yamaha-motoren. Zo is er de keuze uit Adventure modellen, Hyper Naked modellen, motorscooters, Sport Heritage modellen, Sport Touring modellen en Supersport modellen. Tevens zijn er ook verschillende Yamaha-accessoires te verkrijgen, zowel online als fysiek in de winkel. Ook voor merchandise op Yamaha-gebied zit u goed bij Termaat Motoren.

Heeft u ook interesse in andere merken? Dan bent u aan het juiste adres bij Termaat Motoren. Andere merken waarmee ze onder andere werken zijn: REV’IT, ROOF, Kriega, Belstaff en Berik. Tevens is er een ruime keuze aan motorhelmen, motorkleding en motoraccessoires van allerlei verschillende merken.

Bij Termaat Motoren is er voor ieder dus wel wat wils! Kom langs!