TAEC
Image default
Bedrijven

Terras & Serre producten van Imbarro Home & Fashion

Ben je op zoek naar accessoires om iets buitengewoons van je terras of serre te maken? Met zorgvuldige afgewogen terras en serre producten van Imbarro Home & Fashion maak je een geweldige buitenruimte waar je buren jaloers van worden!

Schitterende decoratieve kussens en tapijten

Hoewel een serene sfeer een van de beste aspecten is van een verblijf in een kuuroord, kunnen uitstapjes naar de spa prijzig zijn. Gelukkig kun je dit omzeilen (en geld besparen!) door het ontwerp te stelen van je favoriete vakantieparadijs. Ongeacht de stijl of het doel van je buitenruimte, er zijn eenvoudige manieren om van het gebied een ​​ruimte te maken waarin je tijd wilt doorbrengen. Met onze grote selectie originele terras en serre producten zoals sierkussens, plaids en vloerkleden, is het creëren van je perfecte buitenoase nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien doen onze producten je wegdromen naar verre oorden.

Creëer een staycation in je achtertuin

Vakanties kunnen duur zijn, en veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om thuis te blijven en gewoon te relaxen, Netflix in te halen en wat zelfgemaakte margherita’s te drinken. Als ook jij jouw feelgood-vakantiegevoelens wilt uitbreiden, dan vind je bij Imbarro Home & Fashion een ruime selectie aan exclusieve en stijlvolle terras en serre producten om je buitenruimte dat ontspannende resortgevoel te geven. Zorg er dus voor dat jijzelf én je vrienden niet meer weg te slaan zijn uit je huis en neem een kijkje in ons assortiment!

Je winkel verrijken met geweldige producten

Als je kennismaakt met de producten van Imbarro Home & Fashion, kunnen we jouw enthousiasme om deze geweldige items ook in jouw winkel te verkopen maar al te goed begrijpen. Het goede nieuws is dat dit kan op twee eenvoudige manieren. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Appeldoorn of meld je aan voor een dealer account via onze dealer website. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om van je te horen!

 

https://www.imbarro.nl/wonen-accessoires-woondecoratie/terras-serre-tuin.html

Gerelateerde artikelen

Garage of garagebox

Hoe je zorgt voor een goede band met de kleinkinderen

Myron Koops ‘nieuwe’ vriendin Enzo Knol