TAEC
Image default
Bedrijven

Het perfecte huwelijksfeest plannen

Je bruiloft hoort de mooiste dag van je leven te zijn. En dat wil je natuurlijk afsluiten met een knallend huwelijksfeest. Het is dus belangrijk dat je dit goed plant zodat je op de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan. Om je daarmee te helpen zijn hier een paar tips/

 

Zoek een goede dj

Ga op zoek naar een Dj of band die bij jullie past. Zoek een paar Dj’s uit die bij jullie passen en maak kennis met ze. Er moet een goede klik zijn tussen jullie en de DJ. Laat weten wat je wensen zijn voor de bruiloft en denk al eens na welke muziek je leuk zou vinden op deze speciale dag.

 

Zorg voor een goede voorbereiding

Als je een DJ hebt gevonden kan de rest van de voorbereiding beginnen. Welke materialen heb je nodig om de locatie compleet te maken. Kijk welke apparatuur de DJ nodig heeft en ga na welke verlichting nodig is. Misschien wil je wel een beamer huren om foto’s van de grote dag te laten zien. Zorg dan dat je tijdig weet waar je dit gaat huren en wanneer dit geleverd moet worden. Ga ook afspraken maken met de fotograaf. Neem de tijd om de dag te plannen en te zorgen dat alles op voorhand is geregeld. Je wilt natuurlijk niet op de dag zelf nog van alles moeten regelen.

 

 

Denk na over de planning van de avond

Het is ook belangrijk om een planning van de avond te maken. Willen jullie bijvoorbeeld een openingsdans of moet er nog een taart aangesneden worden? Plan momenten in om dit ook daadwerkelijk te doen. Vaak is het zoals je de avond ongepland laat doorlopen dat activiteiten worden vergeten of dat er geen tijd voor is. Als je de avond plant weet je zeker dat je toe komt aan die mooie momenten samen. Vergeet dan ook niet de fotograaf in te lichten over deze momenten. Je wilt natuurlijk niet dat deze de eerste dans of de laatste dans mist. Ben daarnaast ook niet bang om een beetje te schuiven in de planning. Het is jullie dag en jullie mogen beslissen hoe deze verloopt!

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/beamer-huren/