TAEC
Image default
Aanbiedingen

Thuis in Twente met Marcel Kon makelaars

Thuis zijn in Twente met Marcel Kon

Is Twente ook jouw thuis? Ontmoet dan dé nummer 1 makelaar in Twente: Marcel Kon makelaars De makelaars uit het team van Marcel Kon kennen Twente uit hun broekzak. Met twee vestigingen in strategische gelegen plekken bedienen wij een breed werkgebied en hebben wij veel kennis van de woningmarkt in alle bekende steden en regio’s. Ook als je vanuit Duitsland komt wonen in het grensgebied, zijn wij de aangewezen partij om zaken mee te doen. Maak kennis met ons team en begin met heerlijk wonen in Twente!

Gecertificeerde NVW makelaars

Het team van Marcel Kom is volledig gecertificeerd en daarom zeer kundig en betrouwbaar. Wij zijn aangesloten bij meerdere verenigingen zoals Funda, NVM, TVI, NWWI, NRVT en VastgoedCert. Hierdoor beschikken we over nagenoeg alle keurmerken en kennis over de zowel de particuliere markt, alsmede de zakelijke vastgoedmarkt. Super handig dus om ons in te zetten als jouw makelaar in Oldenzaal, Hengelo, Borne, Almelo of Enschede.

Wij zijn trots tukkers en blijven lekker nuchter

Door altijd betrokken, enthousiast en vooral nuchter te blijven vinden steeds meer klanten hun weg naar Marcel Kon makelaars in Enschede en Borne. We zijn al meer dan 20 jaar gevestigd in de regio en houden de ontwikkelingen in de Twentse woningmarkt nauwlettend in de gaten. Wij vinden dit belangrijk omdat we altijd op de hoogte moeten zijn en onze klanten goed moeten kunnen adviseren in hun keuze. Koop, verkoop of huur, wij adviseren jou op elk gebied deskundig en professioneel. Bovendien houden we van snel schakelen en zijn onze communicatielijnen daarom kort en informeel, maar altijd betrokken. Hierdoor kunnen we krachtiger en slagvaardiger optreden dan grote makelaarskantoren.

Ben je nieuwsgierig hoe we te werk gaan of naar ons woningaanbod? Maak dan gerust een afspraak via onze website, telefonisch, per mail of zelfs via whatsapp chat. Dan komen we graag met jou in contact om je direct deskundig te adviseren in jouw volgende stap.

Huis verkopen met een betrokken verkoopmakelaar

Wil je je huis of zakelijk vastgoed verkopen? Dan komen we graag met je in contact en begeleiden we je graag in het verkoopproces van woningen, bedrijfspanden, onroerend goed of nieuwbouwprojecten. Wij zullen er alles aan doen om de verkoop zo succesvol mogelijk te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en goede contacten in de markt profiteer jij straks van een uitstekend en soepel verkooptraject.

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar?

  • Veel kennis van de Twentse woningmarkt
  • Gecertificeerd team van makelaars
  • Toegang tot de laatste informatie
  • Specifiek ervaring in onroerend goed in de semi-publieke sector
  • Erkende NWWI taxateurs
  • Korte lijntjes, snel schakelen

Een aankoopmakelaar inschakelen

Grote aankopen, zoals een huis of onroerend vastgoed, gaat gepaard met grote bedragen en dus belangrijke beslissingen die je wellicht maar één of enkele keren maakt. Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen. Door te kiezen voor de aankoopmakelaar van Marcel Kon verzeker jezelf van slechte investeringen of mis-aankopen waar je spijt van kunt krijgen. Onze makelaars bekijken vastgoed altijd objectief en geven je een eerlijk advies om teleurstellingen achter te voorkomen.

Wij willen jou sparringpartner zijn en voor het kopen van een bestaande woning of nieuwbouw. En zoek je specifiek advies op het gebied van verhuur van een bedrijfspand of aankoop van vastgoed? Geen nood, ook hiervoor staan onze bedrijfsvastgoed specialisten voor je klaar!

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

  • Wij zijn vaak beter en meer geïnformeerd
  • We zien gebreken eerder
  • Wij handelen objectief voor een betere prijs
  • We bieden ondersteuning bij juridisch traject tot de koop aan toe

Kom kennismaken met Marcel Kon makelaars!

Genoeg gelezen en overtuigd geraakt over onze kwaliteiten? Maak dan een afspraak via 053 – 430 7370 voor kantoor Enschede of 074 – 266 22 25 voor kantoor Borne, en wij plannen graag een afspraak. Tot ziens!

https://www.marcel-kon.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergroen je omgeving met de Wandmat Kunsthaag

Waarvoor kan je een elektricien inschakelen?

Welk hondenspeelgoed is goed voor mijn puppy?