TAEC
Image default
Bedrijven

Trekhaak fietsendragers voor meerdere fietsen

Ga je met je gezin op vakantie en ben je op zoek naar een fietsendrager om alle fietsen met de auto te nemen? Dan heb je keuze uit vele soorten fietsendragers. Fietsendragers voor de trekhaak zijn een van de meest populaire draagsystemen en met name voor het vervoeren van meerdere fietsen. Ze zijn namelijk erg sterk en hebben een hoog draaggewicht. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle soorten fietsen (waaronder e-bikes) en heb je niet alleen fietsendragers voor 2 fietsen, maar kun je tot wel vier fietsen tegelijk vervoeren. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Fietsendragers voor 3 fietsen

Zoek je een trekhaak fietsendrager die geschikt is voor 3 fietsen? Houd dan rekening met de maximale kogeldruk van de auto. Vaak is dit zo’n 75 kilo en kan je zo’n 60 kilo aan rijwielen meenemen. Populaire fietsendragers voor 3 fietsen zijn de Thule Easyfold XT 934, Uebler P32-S en de Pro User Diamant SG3.

Fietsendragers voor 4 fietsen

Als je vier fietsen mee wilt nemen, is het belangrijk om er op te letten dat het gewicht bij meerdere fietsen snel toeneemt. Fietsendragers voor montage op de trekhaak voor 4 fietsen zijn in dit geval het meest geschikt vanwege het hoge draaggewicht van de trekhaak. Controleer wel altijd wat het maximaal draagvermogen van de trekhaak is en of de drager geschikt is voor je auto. Populaire fietsendragers voor 4 fietsen zijn de Uebler F42 en de Pro-User Amber IV.

 

https://www.venderparts.nl/