TAEC
Image default
Bedrijven

Verkoop uw sloopauto aan een betrouwbare sloperij

Verkoop uw sloopauto

Met een sloopauto bent u niets meer. Een sloperij is dan ook de ideale oplossing. Ze kopen uw schadeauto namelijk snel op en ze betalen hier ook nog eens een mooie prijs voor. Woont u in de buurt van Den Bosch en hebt u een wagen die u kwijt wilt? Dan bent u bij Autodemontage Kanaaldijk aan het juiste adres. Deze autosloperij koopt namelijk zowel oude als beschadigde wagens op en zorgt steeds voor snel en duidelijk verkoopsproces.

Een professionele en snelle service

Autodemontage Kanaaldijk is een betrouwbare autosloperij Den Bosch, autosloop Uden en autodemontage Veenendaal. Ze kopen alle soorten wagens op, beschadigd of niet. Eens u contact met hen hebt opgenomen, ontvangt u binnen het uur een bod. Ze bieden steeds een mooie en eerlijke prijs voor elke schadeauto aan. Bovendien komen ze de sloopauto zelf bij u ophalen. Autodemontage Kanaaldijk is dan ook dé oplossing om van oude of beschadigde wagens af te raken.

Verkopen van losse onderdelen

Eens Autodemontage Kanaaldijk uw wagen gekocht heeft, wordt deze meteen gesloopt of gedemonteerd. De verschillende onderdelen worden in enkele gevallen weer verkocht. Autodemontage Kanaaldijk maakt altijd eerst duidelijke foto’s van de beschadigde wagens, zodat elke klant weet waar de onderdelen vandaan komen en in hoeverre de wagen beschadigd was. Transparantie en betrouwbaarheid zijn dan ook erg belangrijk voor Autodemontage Kanaaldijk.

Een professionele autosloperij

Bent u op zoek naar een autosloperij Den Bosch, een autosloop Uden of een autodemontage Veenendaal? Dan zit u goed bij Autodemontage Kanaaldijk. U kan met elke sloopauto bij deze professional terecht. Hun team zorgt steeds voor een correcte en snelle afwikkeling. Bovendien geven ze u meteen een RDW-vrijwaringsbewijs, zodat u zich hier alvast geen zorgen over hoeft te maken!

https://kanaaldijk.nl/